Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

23.02.2020

Правоохоронці перевіряють будь-яку інформацію про наявність у Нових Санжарах провокаторів


У Нових Санжарах наявні ознаки дезінформації та паніки


Правоохоронці перевіряють будь-яку інформацію про наявність у Нових Санжарах провокаторівНаразі правоохоронці здійснюють комплекс заходів для того, щоб визначити роль кожного причетного до заворушень.
 
«Ми фізично встановлюємо кожну особу, яка брала участь в різній якості у заворушеннях: хтось підбурював, хтось безпосередньо вчиняв дії з ознаками кримінального злочину або правопорушення. Ми працюємо з широким обміном інформації та свідчень. Тому і СБУ і НПУ перевіряють всю інформацію про наявність у Нових Санжарах провокаторів», - наголосив Іван Варченко.


Зараз встановлені понад 25 осіб правопорушників - мешканців Нових Санжар або району, поліція перевіряє інформацію щодо немісцевих учасників.
 
«Сьогодні затриманому за насильницькі дії щодо поліцейського буде обиратися судом запобіжний захід і ми наполягаємо щоб цей захід був тримання під вартою», - сказав радник міністра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура Полтавщини підозрює інспектора патрульної поліції в одержанні хабара

За його словами,  у Нових Санжарах наявні ознаки дезінформації та паніки, яка свідомо сіялася серед людей. Національна гвардія та Нацполіція враховують всі виклики, загрози і особливості при розрахунку сил та засобів.


Інформація про наявність у Нових Санжарах провокаторів

 
"Ми не зацікавлені в тому, щоб дегуманізувати місцеве населення, ми хочемо, щоб люди якнайшвидше подолали ситуацію, яку допустили 20 лютого в межах свого населеного пунку. Ті, хто вчинив злочинні дії, мають понести покарання. Будуть враховані як пом‘якшуючі так і обтяжуючі обставини. Зараз вся Україна допомагає нашим громадянам, які повернулися з іншої країни» - зазначив Іван Ваченко.



Інформація про наявність у Нових Санжарах провокаторів
 

Департамент комунікації МВС України


Схожі матеріали:
👁 620
Категорія: Полтавщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині мотоцикліст збив неповнолітнього пішохода На Полтавщині мотоцикліст збив неповнолітнього пішохода
У Пирятині вантажівка збила 40-річну жінку У Пирятині вантажівка збила 40-річну жінку
У ДТП на Полтавщині травмувалися четверо людей У ДТП на Полтавщині травмувалися четверо людей
Президент нагородив дефлімпійців, серед них і шахістка з ... Президент нагородив дефлімпійців, серед них і шахістка з ...
На Полтавщині внаслідок ДТП одна людина загинула, п‘ятеро... На Полтавщині внаслідок ДТП одна людина загинула, п‘ятеро...
Житель Полтавщини може сісти на 8 років за крадіжку кабел... Житель Полтавщини може сісти на 8 років за крадіжку кабел...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ