Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

19.02.2015

Публічне акціонерне товариство "Полтава-банк" відзначає своє 25-ліття


Довіра завойовується часом і стабільністю


Полтава-Банк - довіра, набута за 25 роківПублічне акціонерне товариство "Полтава-банк" відзначає своє 25-ліття. Ювілей банківської установи позначений численними здобутками, про які знають не тільки на Полтавщині, а й далеко за її межами.

Як свідчить логіка та життєвий досвід, завжди надійніше мати справу з тим, кому довіряєш, хто пройшов перевірку часом, хто повсякчас поряд і ніколи не зрадить.

Наш кореспондент зустрівся з Головою Правління ПАТ "Полтава-банк" Віталієм Станіславовичем Переверзевим.

- Віталію Станіславовичу, на Вашу професійну думку, чим викликана така довіра мешканців Гребінки й області до "Полтава-банку"?

- Довіра завойовується часом і стабільністю. Її потрібно не тільки завоювати, а й постійно виправдовувати, протягом багатьох років. Понад 25 років ПАТ "Полтава-банк" справедливо вважають одним із найнадійніших.
Тестування на надійність ми гідно пройшли і в 2014 році, свідченням чого стало збільшення кількості клієнтів юридичних та фізичних осіб, зростання активів. За результатами минулого року "Полтава-банк" є одним з найприбутковіших у банківській системі України. Він посідає 18 місце з більш ніж 180 банківських установ нашої країни за рівнем прибутку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителі Гребінківщини, будьте пильними та обережними!

ПАТ "Полтава-банк" - універсальна банківська установа, яка протягом 25 років спрямовує всі зусилля на створення сприятливих умов обслуговування клієнтів, на розширення і вдосконалення банківських послуг та продуктів для сучасного професійного обслуговування.

Наша ліквідність за минулий рік, не зважаючи на тяжкі часи, була високою:
• Ми не потребували процедури рефінансування НБУ - на відміну від багатьох інших українських банків.

• Платежі по системі перераховуються вчасно - день у день.

• Депозитні зобов'язання також виконуються чітко у встановлені строки.

• Безперебійно працюють наші пластикові картки.

• Ми успішно кредитуємо фізичних та юридичних осіб.

Цим і засвідчується наша надійність.

- Віталію Станіславовичу. а за рахунок чого банку вдається не тільки триматися на плаву упродовж такого довгого відрізку часу, а ще й постійно збільшувати кількість клієнтів?

- Завдяки створенню прийнятних умов для обслуговування рахунків підприємств у національній та іноземних валютах, забезпеченню їх необхідними ресурсами, підтримці інвестиційних програм ми значно розширили коло клієнтів у всіх галузях виробництва.

Зростає також кількість клієнтів - фізичних осіб. Це свідчить про бездоганну репутацію ПАТ "Полтава-банк", який є надійним і стабільним партнером. Наші представництва успішно працюють майже у всіх обласних центрах України, надаючи повний спектр банківських послуг.

Невпинний розвиток нашого банку не припинився навіть у важкий для України час. Ми продовжуємо кредитування будівництва, сільського господарства, промислових підприємств, збільшуємо обсяги споживчого кредитування фізичних осіб.

Ми використовуємо у своїй роботі найпрогресивніші досягнення у банківській сфері, надаючи нашим клієнтам можливість найоперативніше вирішувати різноманітні фінансові питання.

- Наскільки мені відомо, ПАТ "Полтава-банк" за роки свого існування міцно закріпив за собою репутацію фінансової установи, небайдужої до соціальної сфери. У "Полтава-банку". так би мовити, людське обличчя. Як Ви до цього йшли?

- Наряду з економічними питаннями, банк активно виконує соціальні функції.

ПАТ "Полтава-банк" - Уповноважений банк по виплаті пенсій та соціальних виплат Банк безперервно обслуговує пенсійні рахунки з серпня 2003 року. На сьогодні в Банку на обслуговуванні знаходиться більше 22,5 тис. пенсіонерів, а також більше 8 тис. громадян, які отримують соціальну допомогу від держави.

- На сьогоднішній день ПАТ "Полтава-банк" просто обслуговує пенсійні картки чи ще й пропонує пенсіонерам якісь додаткові преференції?

- Саме зараз, в честь двадцять п'ятої річниці Банку, ми маємо за честь запропонувати нашим пенсіонерам додаткові пільги до пенсійного рахунку:
• 12% на залишок за картковим рахунком;
• підвищений відсоток на депозитний вклад + 0,5%;
• комунальні платежі без комісії.
- Віталію Станіславовичу, які ще подарунки клієнтам приготував "Полтава-банк" до свого 25-оічного ювілею?

- Так, звичайно, "Полтава-банк" приготував подарунки не лише для пенсіонерів. Зокрема, для фізичних осіб ми розробили депозитний вклад "Ювілейний" - на 1, 2, 3, 6 та 13 місяців - з відсотковою ставкою до 24% річних. Не забули ми й про юридичних осіб. Спеціально для них розроблений тарифний пакет з аналогічною назвою - "Ювілейний".

Вартість обслуговування за цим пакетом складає 50 грн. за місяць для юридичних осіб та 25 грн. за місяць для підприємців. Гадаю, що такі подарунки мають неодмінно сподобатися нашим клієнтам, які давно нас знають і в нас вірять. І недаремно. ПАТ "Полтава-банк" - це ваш банк у час змін.
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1571
Категорія: Суспільство
Теги: 25 років, депозит, Гребінка, Полтава-банк, полтава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині водій мотоцикла здійснив наїзд на 74-річну ... На Полтавщині водій мотоцикла здійснив наїзд на 74-річну ...
На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі... На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі...
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...
У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з... У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з...
На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра... На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра...
На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр... На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ