Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

24.05.2016

Результати V туру Першої Ліги Полтавщини-2016


Гра розпочалася з потужних атак господарів поля


Результати V туру Першої Ліги Полтавщини-2016Центральний поєдинок V туру Першості Полтавщини - 2016 відбувся в селі Великі Кринки Глобинського району, між ФК "Локомотив" та господарями ФК "Великі Кринки".

ФК «Великі Кринки» - «Локомотив» (Гребінка) 1:1 (0:3).
Голи: Р. Словак - М. Гетьман (39).
Вилучення: О.Мироненко (ФК «Великі Кринки») - Алєксандров О. («Локомотив»).


Команди. які вийшли на змочене дощем (який закінчився буквально за п’ять хвилин до початку матчу) поле стадіону у Великих Кринках, були сусідами у турнірній таблиці і її лідерами - ФК «Великі Кринки» займав перше місце, а «Локомотив» з Гребінки закріпився на відстані двох очок на другому місці.

Гра розпочалася з потужних атак господарів поля, щоправда, без гострих завершальних ударів. Гості ж вибрали тактику контратак, які захлиналися на підступах до штрафного майданчика кринківчан. Йшов час, господарі почали все частіше всім складом переходити на половину поля суперників і поплатилися за це.

Перервавши в центрі поля атаку господарів, один з півзахисників залізничників пройшов по правому краю атаки, здійснив навіс на одтнадцятиметрову позначку, а два рослі захисники і воротар кринківчан лише безпорадно розвели руками після влучного удару центрфорварда гребінківців Мирослава Гетьмана. 0:1! Йшла 39-а хвилина матчу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Результат ІІІ Туру Першої Ліги Полтавщини-2016

Господарі кинулися відігруватися і знову проґавили контратаку, яка ледь не завершилася голом. Тільки відчайдушний кидок воротаря кринківчан в ноги нападаючому гостей, який вийшов сам-на-сам з голкіпером, врятував команду від збільшення рахунку.

Після перерви господарі поля зуміли зрівняти рахунок. Комбінація на 56-й хвилині видалася чудовою. Захисник кринківчан Олександр Мироненко вкинув м’яч із-за бокової лінії, далі він був переведений на праву від воротаря стійку, де першим виявився Роман Словак. Роман в падінні через себе «ножицями» забив м’яч у ворота гостей. 1:1!!!
 

 

Після цього гра почала носити нервовий характер. На 66-й хвилині суддя матчу за другу жовту картку видалив гравця «Локомотива», але господарям це не допомогло. А вже ближче до кінця матчу склади команд вирівнялися. Це другу жовту картку за грубу гру у підкаті отримав захисник господарів Олександр Мироненко. Цим він підвів команду, бо є «стовпом» оборони кринківчан, у яких попереду дуже важкі матчі.

Останні хвилини пройшли в постійних атаках господарів, але гості витримали натиск. Гра завершилася справді бойовою нічиєю!

Юнацька команда "Локомотиву" грала навпаки - з аутсайдерами турніру, при повній перевазі в матчі, гребінчани впевнено себе почували і звісно ж виграли його, з рахунком 0:3.

Голами відзначилися:

• Гавриленко Олег
• Замула Євгеній
• Масляєв Богдан
 


Євгеній Троян, Володимир Бондарь
Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 1222
Категорія: Спорт
Теги: гра, Спорт, ФУТБОЛ, Гребінка, локомотив




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ