Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

12.07.2015

Рок-фест у Гребінці: пісні українською мовою, фаєр-шоу та оперний спів (ФОТО)


3, 4, 5 липня 2015 року у Гребінці проходив 17-й щорічний мото-рок фестиваль "НЕБЕСА"


Рок-фест у Гребінці: пісні українською мовою, фаєр-шоу та оперний спів3, 4, 5 липня 2015 року у Гребінці проходив 17-й щорічний мото-рок фестиваль "НЕБЕСА".

Концертна частина Мото-рок-фестивалю «Небеса», яка відбувалася 4 липня, вийшла насиченою і різнобарвною.

Не все склалось так, як планувалось, але в кінцевому підсумку концерт вийшов вдалим.

Так, не змогла приїхати київська група «Долоні», але замість них виступило одразу дві команди – Zombie з Гребінки і SkyLine з Пирятина.

Приємно вразив публіку оперний співак Павло Деркач – славетний гребінчанин, який вже багато років мешкає у Санкт-Петербурзі. Дуже органічно вписався у рок-концерт оперний спів.

Запалила публіку наймолодша учасниця концертної програми – гребінчанка Анна Вельбой. Приємно вразили і нові обличчя на «Небесах» - бориспільська команда «Колеса, Ноги і Підкови», полтавчани Crazy Heart та одесити з групи «Нижний Свет», які, до того ж, привезли з собою фаєр-шоу, чим порадували публіку.

Вдруге вшанували фестиваль своєю присутністю гурти White Witch (Київ) та Timeline з Черкас, втретє – кияни Lady Blues. І, звісно ж, не обійшлось без виступу ветеранів фестивальної сцени – груп «Не Ждали», «Коростишів Мюзік Бенд», «Цензор».




І це – не повний список виконавців! Бажаючих виступити на цьогорічному фестивалі було настільки багато, що організатори вже замислюються над тим, щоб надалі робити два концертні дні, аби надати змогу якомога більшої кількості бажаючих проявити себе. Така цікавість музикантів до фестивалю – не дивна. Свою немалу частку в створення загальної атмосфери вкладає публіка, яка щиро і гостинно вітає кожну команду, кожного виконавця.

Своїм враженнями діляться учасники одеської групи «Нижний Свет»: «Ми проїхали 800 кілометрів заради виступу тут і ні на хвилину про це не шкодуємо! Дуже душевна публіка, дуже тепла і позитивна атмосфера!»

Гості з південного краю прямим текстом дали організаторам зрозуміти, що ті просто змушені запросити їх наступного року!
 




Фішкою концерту стало виконання гуртами-учасниками пісень українською мовою незалежно від основної мови виконання. Не обійшлось і без сюрпризів – хіт Going To The Run голландської групи Golden Earring, відомий нашому слухачеві у виконанні «Арії» під назвою «Беспечный Ангел», також було виконано українською.

Окрім теплого прийому з боку публіки, кожен з гуртів та виконавців, що виступали на сцені, отримав винагороду у вигляді грамоти за участь у Мото-рок-фестивалі «Небеса-2015».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці відбулася урочиста хода у вишиванках (ФОТО)

Теплі враження від концерту залишились і у бійців АТО, які були присутні на фестивалі. Спеціально для них заспівав пісню один з організаторів і засновників заходу Олександр «Ковбой» Вельбой. На їх адресу лунали слова подяки зі сцени. Бійці в боргу не залишились і щиро віддячили Ковбою за свято душі. Зокрема, воїн із позивним «Катран» родом із Лохвиці ділився своїми спогадами про байкарське минуле і відчуттями від повернення до рідної стихії.

 



Завершився концерт, як завжди, виконанням пісні «Небеса». Цього року до дуету організаторів приєднався Павло Деркач, а одеська танцівниця з вогнем додала родзинки у видовищному сенсі, тож закриття фестивалю вийшло по-справжньому надзвичайним, феєричним і незабутнім!

Бурхливі оплески, овації, слова подяки – і організатори, бажаючи публіці миру на землі, прощаються до наступного року. Що тут ще додати?

Віват, «Небеса»!

 

 


 




 



Які асоціації виникають у нас зі словом "відьма"? Правильно - стара, зла й страшна жінка.
Принаймні, так їх описують у казках. "Біла відьма", що вже вдруге завітала до нас на фестиваль, дещо спростовує цей казковий стереотип. Краса, витонченість і чудовий голос - ось чим славиться наша гостя, вокалістка команди, яка так полюбилась публіці минулого року, що гріх було не запросити цей колектив знову! На численні прохання на сцені Мото-рок-фестивалю "Небеса 2015 " - гурт White Witch, м. Київ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сюзанна Елпі


Схожі матеріали:
👁 2016
Категорія: Новини Гребінки
Теги: фаєр-шоу, Павло Деркач, рок-фест, Небеса, Гребінка, 2015




Всього коментарів: 6

1
4 Іван   (12.07.2015)
У цьому році "Небеса" пройшли на найвищому рівні. Я був майже на кожному фестивалі на протязі його існування. Цей був просто бомбей! Подяка організаторам від гребінчан!


0
6 ELPy   (12.07.2015)
Іване, все для вас! Спасибі на доброму слові, раді старатись smile


1
3 Admin   (12.07.2015)
Організаторам "Небес" особлива подяка! Молодці!!! Все пройшло достойно і цивілізовано. Гребінка - найкраще і найрідніше місто)))

Дякую всім виконавцям і байкерам, гребінчанам та гостям, що так гарно позували на камеру. Фотоальбом поповнюється...


0
5 ELPy   (12.07.2015)
Григорію, дякуємо ВАМ за інформаційну і моральну підтримку! smile за світлини окреме спасибі smile


1
1 Мари   (12.07.2015)
В этом году фестиваль превзошёл все мои надежды и ожидания! Очень боялась, что патриотический настрой сделает фестиваль политизированным и смажет суть фестиваля. Ан нет. Оказалось, что идею патриотизма можно преподнести чисто, порядочно, красиво, креативно, по-настоящему патриотически и светло по-украински. Парад вышиванок и митинг достойно украсили фестиваль, а когда музыканты поддержали эстафету патриотизма и каждая группа и исполнительь исполнили песню на украинском языке, я была в восторге! Мы приехали из Киева своей компанией на ваш фестиваль и были в восторге от атмосферы и большого количества хороших приветливых людей. Спасибо байкерам, которые с удовольствием разрешали фотографироваться со своими стальными лошадьми и с ещё большим удовольствием катали наших детей и нас! Ребята, артисты, организаторы, учасники "Небес" спасибище за море позитивнеших эмоий и незабываемые впечатления! очень высокий уровень проведения! Неожиданно приятно! Будем и в следующем году! Успехов вам м мира нам всем!


0
2 ELPy   (12.07.2015)
На правах человека, занимавшегося концертной стороной и выступавшего на сцене как музыкант, от имени всех артистов благодарю Вас, Мари, за отзыв, за теплый прием, за эмоции, за атмосферу! Уверена, что все будет хорошо, и в следующем году мы снова сможем радовать вас новыми идеями, реализованными в рамках фестиваля "Небеса" smile

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ