Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

31.07.2015

Що думають жителі Гребінки про нову “високу” плату за тепло


Домогосподарка: "Субсидії - це обман, вони не вирішать проблем людей після того, як встановлена нечесна ціна на газ і тарифи ЖКП"


Що думають жителі Гребінки про нову “високу” плату за теплоУ листопаді українці отримають "сюрприз" у вигляді платіжок із новими тарифами на опалення. Люди зрозуміють, що не в змозі платити. Чи не призведе це до соціального вибуху?

Ось думки з цього приводу жителів міста Гребінка та району:

Волошин Валерій, заступник голови Гребінківської районної ради:

"Батьківщина" розробила законопроект, спрямований на зниження та встановлення обґрунтованих тарифів. Серед головних завдань - щоб українцям поставлявся дешевий газ власного видобування. (Нещодавно міністр енергетики пан Демчишин сказав, що собівартість українського газу, який видобуває ДП "Укргазвидобування", становить 24 долари за тисячу кубів!). Але чомусь зараз тисячу кубів газу коштує для споживачів майже на 100 доларів більше, ніж ми купуємо дорогий російський. Ми розуміємо, що "Нафтогаз" накопичив шалені борги - майже 150 млрд грн.. (Юлія Тимошенко зазначала, що 48 % від ціни за тисячу кубів нині забирає "Нафтогаз" саме на сплату боргів). Але чому цей тягар перекладається на плечі простих людей?"

Омельяненко Зінаїда, бухгалтер:

"Мені здається, восени просто перестануть оплачувати тарифи по ЖКП (послуги), або ж знову почнеться хвиля соціальних протестів".

Карпович Сергій, вчитель:

"Виділені кошти на субсидії все одно потечуть у кишені олігархів. Краще б ці гроші дали людям, щоб вони поміняли вікна на склопакети, встановили ефективні батареї, утеплили зовнішні стіни".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Важливе завдання прокуратури Гребінківщини – боротьба з корупцією

Гайдовська Тетяна, домогосподарка:

"Субсидії - це обман, вони не вирішать проблем людей після того, як встановлена нечесна ціна на газ і тарифи ЖКП".

Карпенко Іван, студент:

"Зрозуміло, коли йде війна на Сході України, важко керувати в державі. Але хлопці можуть скоро повернути "штики" і в зворотному напрямку".

Степаненко Надія, працівник залізничного транспорту:

"Наші люди звикли до підвищення тарифів, хто своєчасно платив за комунальні послуги, ті і далі платитимуть, хто не платив раніше, так же не платитиме. Інші оформлятимуть субсидію.".

Віктор Пшеничний, співак:

"В країні,де її керівники забувають про простий народ і дбають лише про свїй власний добробут.завжди відбувається соціальний вибух.".

Бондаренко Неля. вчитель:

"Депутати фракції "Батьківщина" стурбовані таким становищем у сфері ЖКП, тому ведуть роз'яснюючу роботу із населенням з питання оформлення субсидій, інформують про зменшення плати за газ у тих будинках і квартирах, де немає лічильників. (Це досягнення депутатів Верховної Ради від нашої фракції).

"На жаль, після Майдану до влади прийшли не представники простих українців, які безпосередньо робили Революцію Гідності, а ліберальна піна, що скористалася перемогою", -так говорить мій однопартієць, і я з ним погоджуюсь.

Якби уряд дбав про людей, то спочатку розробив би програми з енергозбереження, заміни старих теплотрас, покращення якості послуг та ін., тоді народ йому повірив би".
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1760
Категорія: Суспільство
Теги: тарифи, тепло, Гребінка, субсидії




Всього коментарів: 3

0
3 волошина шнеля   (31.07.2015)
Мо у районі у нас прийшли до влади придставники простих українців, які робили революцію гідності?


0
2 волошина шнеля   (31.07.2015)
запихніть свою "батьківщину" собі у думу, продажні шкури


0
1 Зоя   (31.07.2015)
Приємно читати думки простих лодей, схоже вони більше турбуються за Україну чим влада.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ