Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

27.12.2012

Що подарувати на Новий рік Змії 2013


Якщо є час, можна підготувати оригінальний і ексклюзивний подарунок, який не купиш в магазині


Що подарувати на Новий рік Змії 2013

Змія з давніх часів вважається символом мудрості, проникливості і раціональності, тому кожен подарунок потрібно вибирати виважено, щоб купити практичну і корисну річ.

Рік Змії принесе удачу всім тим, хто володіє терпінням, наполегливістю, грунтовністю в справах і витривалістю. Символ покровітельниці 2013 року, а також сувеніри з її зображенням стануть гарним новорічним подарунком, хоча і дещо прогнозованим і банальним. Оскільки стихією 2013 року буде вода, доречними виявляться і різні черепашки, восьминоги, морські зірки, зображення риб.

Ідеальним подарунком під новорічну ялинку буде предмет коричневого або чорного кольору, але, оскільки змія цінує уважних, обачних і цілеспрямованих людей, відомі астрологи радять дарувати як новорічні подарунки ноутбук, органайзер, щоденник - загалом те, що може бути корисним людині цілий рік. Ювелірні прикраси і парфуми теж будуть доречні

Крім сувенірів з символікою володарки 2013 існує і багато інших подарунків, що мають відношення до Нового року: ялинки, сніговики, снігуроньки і діди морози, які нікого не залишать байдужими в це свято.

Не варто списувати з рахунків і практичні, корисні подарунки, які і житло прикрасять, і в побуті або на робочому місці придадуться (до таких презентів належать футболки, статуетки, кулі зі снігом, музичні композиції). У 2013 році досить до речі будуть візитниці, ремені, предмети кухонного побуту, книги, предмети захоплень різних колекціонерів.

Практичним людям в рік Змії можна дарувати побутову техніку, предмети, що створюють комфорт і затишок, одяг.

Романтикам - м'які іграшки або незвичайні сувеніри.

Людям із «золотими руками» - якісний інструмент.

Бізнесменам - дорогу ручку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий Рік тільки удвох: ради для пристрасних закоханих

Людям з хорошим почуттям гумору можна підібрати презент з прихованим значенням - подарувати пляшку шампанського з портретом «гумориста» на етикетці; рулон туалетного паперу, на якому написані латинські прислів'я; вазон незвичайної форми. Тут, як мовиться, великий простір для фантазії, але треба уникати вульгарності.

Якщо є час, можна підготувати оригінальний і ексклюзивний подарунок, який не купиш в магазині - наприклад, складений з фотографій колаж, який підсумує важливі події року, що минає або в жартівливій манері спрогнозує події в Новому році.

Можна зробити своїми руками красиву змію з паперу, пластика, фольги або інших підручних матеріалів, форма покровительки 2013 року не надто вигадливими. Крім змії, можна зробити з тканини, паперу або глини симпатичного сніговика. Такі вироби можна і друзям подарувати, і собі під ялинку поставити.

Іншими оригінальними і незвичайними подарунками можуть бути букет із солодощів та приємних штучок (на ялинову гілку можна почепити цукерки, брошка, брелок, помаду і т.п.).

Оригінальним сюрпризом для близьких стане небо в алмазах - для цього набір зірочок, фосфоресцентних в темряві, непомітно наноситься на стелю в кімнаті людини, якій призначений подарунок.

Якщо є гроші - можна здивувати своїх близьких і знайомих поздоровленням на бігборді.

Хорошим рішенням буде і подарункова корзинка - для цього необхідно взяти будь-який кошик і «начинити» її різними тематичними корисними речами (чай, кава, шоколадки, чашка, косметика, аксесуари для душу). Навіть бідний студент може порадувати когось із близьких людей оригінальним презентом. Для цього необхідно взяти звичайну коробку, обклеїти її яскравою папером, перев'язати стрічкою і підписати: «Коробка з поцілунками. Кожного разу, відкривши її, ти отримаєш мої поцілунки ».

Здавалося б, найлегше підібрати подарунки для маленьких діточок, але і тут є свої нюанси. По-перше, діти люблять, щоб подарунків було багато (краще дарувати кілька маленьких презентів замість одного великого). По-друге, такі подарунки завжди повинні бути сюрпризами, тому питати безпосередньо у дитини, що він хоче отримати на Новий рік, не потрібно - нехай малюк напише про свої побажання в листі до Діда Мороза. По-третє, якщо подарунків декілька, то не варто дарувати їх за один раз - краще розтягнути "задоволення" на весь вечір. По-четверте, занадто дорогих подарунків краще не дарувати, оскільки дітей завжди цікавить не стільки красивий зовнішній вигляд, скільки те, що знаходиться всередині.

Головне при виборі новорічного подарунка - це не забувати про те, що Новий рік - це свято чарівництва для дітей і дорослих, і тільки від нас залежить, як зробити таке свято незабутнім. При цьому вибір новорічного подарунка не слід відкладати на останні дні перед Новим роком. Чим раніше людина замислиться, що ж подарувати рідним і знайомим, тим більше вірогідність підібрати щось запам'ятовується.

Схожі матеріали:
👁 3872
Категорія: Суспільство
Теги: що подарувати, 2013, Новий рік, корисна річ, рік змії, Подарунок




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ