Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

01.06.2015

Шляхом реформ (про підсумки роботи 29-ї сесії Гребінківської міської ради шостого скликання)


27 травня п. р. відбулося засідання 29-ої сесії Гребінківської міської ради шостого скликання


Шляхом реформ (про підсумки роботи 29-ї сесії Гребінківської міської ради шостого скликання)27 травня п. р. відбулося засідання 29-ої сесії Гребінківської міської ради шостого скликання. На засідання сесії запрошувались члени виконавчого комітету, представники засобів масової інформації та громадськості, заступник начальника Гребінківського БМЕУ, учасник АТО Дмитро Деркач.

 Перед початком сесії міський голова Ф. Мілевський вручив Грамоту за підписом начальника штабу однієї з військових частин, що приймають участь в проведені антитерористичної операції, учаснику АТО, жителю міста Гребінка Дмитру Деркачу, який зараз перебуває у короткотривалій відпустці. Всі присутні привітали військовослужбовця оплесками. Військовослужбовцю також надано матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових питань в розмірі 500 грн. Про це повідомляє Гребінківська міська рада.

На засіданні розглянуто ряд питань, а саме:
Про затвердження проекту рішення міської ради “Про встановлення місцевих податків і зборів на території міста Гребінка на 2016 рік.

Про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб-підприємців з 01.01. 2016 року.

Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2016 рік.

Про встановлення ставок туристичного збору на 2016 рік.

Про визначення податкових агентів щодо справляння туристичного збору на території міста Гребінка.

Про встановлення ставок акцизного податку на 2016 рік.

Про встановлення ставок транспортного податку на 2016 рік.

Про затвердження поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води Відокремленому підрозділу “Гребінківське  будівельно-монтажне експлуатаційне управління” державного підприємства “Південна залізниця”.   

Про затвердження розпоряджень міського голови прийнятих в міжсесійний період з питань внесення змін до бюджета міста.

Про затвердження розпоряджень міського голови про надання матеріальної допомоги відповідно до міської Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення міста на 2015 рік та відповідно до міської Програми підтримки військовослужбовців, які проходять службу в зоні АТО та членів сімей на 2015 рік.

Про розгляд звернень громадян, підприємств, організацій та установ щодо земельних відносин.

Про хід виконання міської Програми роботи з обдарованою молоддю на 2015 рік та Положення про грошові винагороди.
Різне.

 В "Різному" депутати  порушили питання:
• щодо встановлення засобів обліку тепла в багатоквартирних будинках;
• щодо ремонту пішохідної дороги між музичною школою та ДНЗ «Теремок»;
• щодо протікання даху в багатоквартирному будинку № 126 по вул. Петровського;
• щодо порушення правил дорожнього року учасниками дорожнього руху на пішохідних переходах, в зв’язку з цим було внесено пропозицію, на наступній сесії заслухати звіт Гребінківського ВДАІ щодо вжитих заходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маленьким гребінчанам влаштують святковий концерт до Дня захисту дітей

 На поставлені запитання надав відповідь міський голова Ф.Г. Мілевський.

В "Різному" виступили:

Заступник міського голови Л.Цапенко, яка повідомила, що 22 травня 2015 року в обласній раді відбулося засідання координаційної ради з питань місцевого самоврядування, на якому був представлений проект Перспективного плану формування об’єднаних територіальних громад області  (графічна та текстова частини), який буде поданий на схвалення сесії Полтавської обласної ради, що відбудеться 03.06.2015 р. Згідно представленого на засіданні Координаційної ради Перспективного плану на території нинішнього Гребінківського району буде сформовано одну об’єднану територіальну громаду з адміністративним центром в місті Гребінка. До складу цієї громади увійдуть всі населені пункти 16 сільських рад та місто Гребінка.

Мілевський Ф.Г., міський голова, розповів про проведені слухання в комітеті з питань регіональної політики Верховної Ради України, в яких він взяв участь 22.05.2015 року по питанню Адміністративно-територіальної реформи в Україні.

 Наприкінці роботи сесії, Мілевський Ф.Г., міський голова, підвів підсумки роботи засідання 29-ї сесії та оголосив про закриття 29 сесії Гребінківської міської ради 6 скликання.

Схожі матеріали:
👁 1328
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Гребінківська міська рада, міська рада, Гребінка, сесія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ