Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

05.01.2016

Скільки грошей гребінківська мерія витратила на новорічні свята


Згідно міської програми на новорічні подарунки для дітей виділено понад 16 тис. грн.


Скільки грошей гребінківська мерія витратила на новорічні святаНайулюбленішими святами для всіх нас стали Новорічні та Різдвяні свята.  Наш народ щедрий на новорічні щедрівки, різдвяні колядки та народні традиції.

Традиційно господарі завжди дбали щоб була  в оселі гарна новорічна ялинка, яка б сяяла вогнями та прикрасами.

 25 грудня на площі біля районного Будинку культури відбулося святкове театралізоване дійство, під час якого була відкрита та засвічена Головна міська ялинка.

Подивитися на міську красуню зібралося кілька сотень гребінчан. Новорічні привітання звучали від художніх колективів районного Будинку культури, музичної школи, міського Будинку дитячої та юнацької творчості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці запрацювала льодова ковзанка (ФОТО)

 Зі святом гребінківців привітав міський голова В.І.Колісніченко. В своєму виступі міський голова подякував всім хто приймав участь у встановленні міської ялинки та її прикрашанні. Слова щирої вдячності прозвучали для дітей - учасників гуртків образотворчого мистецтва (керівник Бондаренко О.В.) та декоративно-прикладного мистецтва (керівник Гаврик В.В.) Будинку дитячої та юнацької творчості, які виготовили чудові прикраси для міської ялинки. Їм міський голова вручив грамоти та солодкі призи.

  Колісніченко В.І. відмітив що найважливішим для всіх в Україні і для гребінчан є припинення війни і встановлення миру на всій українській землі. А також міський голова відмітив, що сьогодні наші земляки боронять рідну землю, є учасниками антитерористичної операції на Сході країни і всі ми їм безмежно вдячні за їх самовіддану, ратну службу. Міський голова вручив новорічні подарунки дітям військовослужбовців, які на даний час проходять службу в Армії у зв’язку з мобілізацією, а також дітям учасників АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці запалили новорічну ялинку (ФОТО)

 Такі новорічні подарунки також було вручено Цапенко Л.В., секретарем міської ради, даній категорії дітей в міській раді 24.12.2015 під час театралізованої вистави, проведеної вихованцями театрального гуртка Будинку дитячої та юнацької творчості під керівництвом Бондаренко Н.В.

 

 

 Міською радою також було придбано та вручено новорічні подарунки для вихованців дошкільних навчальних закладів міста: ДНЗ «Веселка» та ДНЗ «Теремок».

 Згідно міської програми на новорічні подарунки для дітей виділено понад 16 тис.грн., а також 10 тис.грн. на придбання новорічних гірлянд та прикрас для міської ялинки.

 

 

 Свята та радість зимових канікул для дітвори продовжуються. На міському стадіоні 2 січня запрацювала міська ковзанка. Працює також прокат ковзанів. Запрошуємо всіх бажаючих на ковзанку, зміцнити тіло і отримати гарний настрій. 










 Гребінківська міська рада


Схожі матеріали:
👁 1394
Категорія: Новини Гребінки
Теги: подарунки, кошти, іграшки, Ялинка, Новий рік, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ