Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

07.03.2017

Сольний концерт у Полтаві влаштувала Олена Білоконь


Солістка Полтавської обласної філармонії Олена Білоконь, виступить для гребінчан 8 березня у районному будинку культури о 16:00 год.


Сольний концерт у Полтаві влаштувала Олена БілоконьКонцерт “Пісенні крила долі”заслужена артистка України Олена Білоконь  приурочила до свого дня народження та Міжнародного жіночого дня. У супроводі гурту “Слов’яни” в обласному театрі  ім. М. Гоголя  прозвучали відомі та нові пісні виконавиці. Привітали співачку і наші журналісти Анастасія Красносвободцева та Євген Ковальчук.

Прихильники називають її берегинею української пісні, послідовницею національних музичних традицій.Вона виконує народні та популярні композиції. Заслужена артистка України Олена Білоконь щороку на початку весни влаштовує сольні концерти і називає їх звітами.

Олена Білоконь, заслужена артистка України: Від себе вимагаю того, щоб завжди звітувати перед глядачами з новою програмою. Нові погляди, нове бачення. Навіть ті пісні, які були знані нашими глядачами, вони по-іншому виглядають.

На концерті “Пісенні крила долі”  виступили  тріо “Дівоча врода”, шоу-балет “Флеш”, пісенно-танцювальний ансамбль  “Полтава”. Відомі та нові композиції полтавських авторів звучали у супроводі гурту “Слов’яни”. Фронтмен колективу Олег Павленко розповідає: зі  співачкою знайомий більше 10 років.

Олег Павленко, музичний керівник ансамблю “Слов’яни”: Один из первых начал писать для нее песни. Хорошая исполнительница. Трудолюбивая. Что еще хочу очень сказать, очень работоспособный человек. Люблю тебе, Олено.

Український фольк, сучасні обробки, пісні про рідну хату,  батьків, кохання. Саме за це, говорять шанувальники, і люблять співачку.   

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 пирятинських номерів художньої самодіяльності увійшли до заключного етапу обласного конкурсу „Веселка“

Оксана Йосипенко, колега і подруга: Вона представляє наш край. Вона наслідовує творчість і взагалі підхід до української пісні Раїси Опанасівни Кириченко. Прийшли із великою повагою і задоволенням послухати.

Микола Гармаш, соліст Полтавської обласної філармонії:  Вона іде своїм шляхом співачки із малку. Ми думаємо що це одна із берегинь пісенної творчості нашої Полтавщини.

Ярослава, прихильниця: Я була на її самому першому концерті. Я навіть не знала слів пісні, але співала разом з нею. Настільки вона така емоційна, гармонійна. Дуже вміє завести публіку.

Нагадаємо, що солістка Полтавської обласної філармонії Олена Білоконь, виступить для гребінчан 8 березня у районному будинку культури о 16:00 год. Вхід вільний.
 


 
За матеріалами «ЛТАВА»


Схожі матеріали:
👁 1657
Категорія: Культура
Теги: концерт, Олена Білоконь, Гребінка, полтава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ