Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

14.06.2013

Спробу нажитися шахрайським шляхом припинили транспортні міліціонери Полтавщини


В електропотязі невідомий громадянин шахрайським шляхом заволодів мобільним телефоном у мешканця Полтавщини


Спробу нажитися шахрайським шляхом припинили транспортні міліціонери

В електропотязі невідомий громадянин шахрайським шляхом заволодів мобільним телефоном у 24-річного мешканця Полтавської області. Невдовзі правоохоронці затримали зловмисника.

Як з’ясувалось, обидва громадянина їхали в одному вагоні приміського дизель-поїзда сполученням «Прилуки – Гребінка», де й познайомилися. Виходити збиралися разом на найближчій зупиночній платформі.

Коли вийшли до тамбура, новий знайомий попросив у молодого чоловіка мобільник, щоб зателефонувати. Той не відмовив. Коли потяг зупинився і молодик вийшов з вагону, його супутник разом з мобільним телефоном залишився в тамбурі. У цю мить двері вагона зачинилися і поїзд поїхав в сторону кінцевої станції Гребінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині в дорожньо-транспортній пригоді загинуло троє людей (ФОТО)

Через деякий час потерпілий звернувся до правоохоронців, які за наданими прикметами затримали підозрюваного громадянина. Ним виявився непрацюючий 51-річний мешканець Чернігівської області, у якого було виявлено та вилучено мобільний телефон потерпілого.

Тож, відпиратися громадянин не став та розповів, що в приміському поїзді взяв у хлопця мобільний телефон, мовляв, треба негайно зателефонувати, після чого викрав його, щоб продати та отримати кошти.

Як повідомила перший заступник начальника – начальник слідчого відділення лінійного відділу на ст. Гребінка УМВСУ на Південній залізниці підполковник міліції Тетяна Саволенко: «Відносно підозрюваного наразі розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) КК України, що передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Налоговая заблокировала счета Web Money

Транспортна міліція закликає громадян бути максимально обережними та уважними, щоб не стати жертвою шахраїв. Не слід ні в якому разі, ні під яким приводом давати свій мобільний телефон чи будь-які речі в руки чужим людям, як би переконливо вони не просили. Також не варто залишати свої особисті речі незнайомим та малознайомим громадянам.

У випадку, якщо проти вас, все ж таки, було скоєне правопорушення, слід одразу ж звертатися до правоохоронців.

СЗГ УМВС України
на Пiвденнiй залiзницi


Схожі матеріали:
👁 1439
Категорія: Події
Теги: мобільний телефон, Прилуки, станція, Пiвденна залiзниця, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ