Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

08.07.2013

«Стандарт» — у 1/4 кубка Полтавщини


У 1/16 фіналу «Стандарт» проводив домашню гру із «Локомотивом» із Гребінки


«Стандарт» — у 1/4 кубка Полтавщини

Після перемог над «Локомотивом» із Гребінки та «Елеватором» із Селещини новосанжарська команда увійшла до вісімки кращих у розіграші.

У 1/16 фіналу «Стандарт» проводив домашню гру із «Локомотивом» із Гребінки.

У минулі роки «Локомотив» грав у вищій лізі. І навіть ветерани «Стандарту» не можуть пригадати перемоги над суперниками. У минулому році футболісти також поступилися в двох зустрічах: у домашній — 1:3, у виїзній — 0:1. Тож усім хотілося порушити неприємну традицію.

Гра розпочалася швидкими атаками «Стандарту», володінням м’яч ем та територіальною перевагою господарів. Але гра вирівнялась і стали виникати моменти біля воріт селещан . Їх впевнено захищав голкіпер Тарас Козловський. Ні одним, ні іншим в основний час забити м’яч не вдалося, у першій п’ятнацятихвилинці також на табло 0:0. Усі вже чекали на одинадцятиметрові удари, але Євген Гусак гарматним пострілом з відскоком від газону відправив круглого у кут воріт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Другий контрольний матч, який відбувся у Гребінці, сумчанам вдалося завершити нічиєю

Шалена радість уболівальників та гравців, які привітали талановитого хавбека. Подвоїв перевагу в рахунку та поставив крапку в цьому матчі Віталій Баранович, який з паса Олександра Кириленка, вийшовши віч-на-віч з голкіпером, спокійно відправив м’яч повз воротаря в дальній кут воріт. 2:0 — це перемога. І «Стандарт» проходить до наступного раунду.

У 1/8 фіналу новосанжарці приймали «Елеватор» із Селещини. Гості дійшли до цього раунду, перегравши ФК «Миргород» з рахунком 3:1 та «Прогрейн» з Глобиного — 2:0. У футболістів із Селещини було бажання взяти реванш за домашню поразку від «Стандарту» з рахунком 2:3.

Стандартівці швидко сплутали всі плани селещанських футболістів, забивши швидкий гол з подачі кутового. Ударом головою майстерно в нижній кут воріт відзначився захисник Павло Красноплахтич — 1:0. Євген Довгаль декілька раз стовідсотково рятував ворота. А вже у другому таймі подвоїв перевагу в рахунку  Владислав Мокляк, потужно пробивши у верхній дальній кут воріт — 2:0. Перемога «Стандарту».

«Стандарт» виходить до 1/4. Хто наступний? Скаже жеребкування.

Результати інших матчів 1/8 кубка області:

СК «Полтава» — «Глобине» — 1:2;
«Нива» (Кошманівка) — «Темп» (Градизьк) — 1:3;
«Фортуна» (Кейбалівка) — «Маяк» (Котельва) — 3:2;
«Шишаки» — «Колос» (Дмитрівка) — 2:0;
«Псел-Райз» (Гадяч) — «Кремінь-КМФФ» (Кременчук) — 1:4;
«Олімпія» (Савинці) — «Фламінго» (Комсомольськ) — 1:2.

Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 1475
Категорія: Спорт
Теги: Спорт, ФУТБОЛ, стандарт, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ