Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

12.12.2015

Старший інспектор Гребінківського відділу поліції зустрівся з працівниками«Укрпошти»


Основними питаннями, що обговорювалися були: налагодження тісної співпраці та взаємодія інспекторів поліції з працівниками «Укрпошти»


Старший інспектор Гребінківського відділу поліції зустрівся з працівниками«Укрпошти»Професія листоноші є не такою легкою, як здається на перший погляд та в певній мірі пов’язана з ризиком. Адже співробітники «Укрпошти» є матеріально відповідальними особами.

До кола їх обов’язків входить допомога літнім людям, які в силу віку або фізичних вад не можуть самостійно дістатися відділення банку.

Поштареві необхідно доставити пенсію додому тим людям, які цього потребують. З великою сумою грошей на руках він може стати жертвою злочинів.

Тому з метою недопущення скоєння відносно працівників поштових відділень злочинних посягань, у приміщенні «Укрпошта» відбулася зустріч за участю старшого  інспектора поліції старшого лейтенанта поліції Леоніда Луценка та  трудового колективу  центрального відділення поштового зв’язку «Укрпошта».
 
Основними питаннями, що обговорювалися були:  налагодження тісної співпраці та взаємодія інспекторів поліції з працівниками «Укрпошти», профілактика скоєння злочинів відносно співробітників підприємства, забезпечення їхньої безпеки під час виконання службових обов’язків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Начальник Гребінківського відділу поліції дав інтерв'ю місцевій газеті

Працівники пошти – здебільшого жінки, які у разі виникнення небезпечної ситуації, не зможуть дати зловмисникам належну відсіч,тому заради своєї  особистої  безпеки під час доставки пенсій громадянам ні в якому разі  не розголошувати відомості про день отримання грошових коштів та  їх суму, - наголосив  старший інспектор Гребінківського відділу поліції Леонід Луценко.
 
У свою чергу,  начальник центрального відділення поштового зв’язку «Укрпошта» м. Гребінка Якименко Т.О., подякувала інспектору поліції за тісну співпрацю, допомогу та висловила сподівання на подальше проведення таких зустрічей.
 




 
За матеріалами Гребінківського відділу поліції ГУНП вПолтавській області


Схожі матеріали:
👁 1580
Категорія: Суспільство
Теги: поліція, Укрпошта, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...
ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО) ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО)

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ