Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

07.03.2012

Твій день - 8 березня! чи Керівництво для чоловіків по здійсненню мрії улюбленої жінки



Твій день - 8 березня! чи Керівництво для чоловіків по здійсненню мрії улюбленої жінки

Як ви думаєте, наскільки часто чоловік зазвичай думає про свою улюблену жінку? Відповідь проста - періодично. Наприклад, коли приходить час вечері, або пора попрати улюблену сорочку, або хочеться сходити в кіно з прекрасною супутницею...

Ні для кого не секрет, що є в році один єдиний день, коли чоловік думає про улюблену жінку постійно, практично 24 години в добу. І цей день... 8 березня!

Ще напередодні календарної весни усі істоти чоловічої статі починають помітно нервувати, тяжко обмірковувати і фантазувати на тему, як зробити Міжнародний жіночий день справжнім святом для своєї коханої і єдиною, таким, щоб він запам'ятався на цілий рік.

Це керівництво покликане полегшити страждання нещасних чоловіків і допомогти здійсненню бажань дорогих жінок.

Жінки, як відомо, бувають різні: блондинки і брюнетки, шумні реготухи і сором'язливі тихоні, строгі директриси і безтурботні актриси. Найкращу, на мій погляд, класифікацію мимоволі запропонував герой знаменитого фільму Леоніда Гайдая "Кавказька полонянка" у своєму витіюватому компліменті молодій дівчині Ніні. З дозволу талановитого в усіх відношеннях режисера і наших читачів, ми її використовуватимемо в подальшому керівництві.

Отже, як влаштувати коханій свято, якщо вона...

Студентка

Якщо ви думаєте, що будь-яку дівчину-студентку можна ощасливити обскубеним букетиком мімози, яку продають старенькі в переходах метро, ви сильно помиляєтеся. Студентки нині вже не ті, що їздили колись на картоплю і живилися булочками з кефіром. Зараз для молодих красунь, зрідка відвідуючих інститут, настали часи нічних клубів, танців до ранку, екзотичних кав'ярень і бутиків.

Деякі з них навіть після отримання диплому продовжують вести студентський спосіб життя, так що не дивуйтеся, якщо ваша кохана в 30 років все ще вважає себе "студенткою", а просто врахуйте її смаки при підготовці до свята.

Ранок у усіх нормальних студенток починається годинника з 12 дня і пізніше. Не намагайтеся розбудити кохану в 7 ранку, інакше той самий букетик мімоз, який ви все-таки купили, полетить прямо у вас і каві, яку ви для неї приготували. До речі, про каву. Майте зважаючи на, що розчинні аналоги цього збадьорюючого ароматного напою можуть занапастити усе свято кореню. Якщо вже подавати улюбленій дівчині кави в ліжко, то це має бути обов'язково якісна зернова кава. Її можна купити в магазині або швидко принести з найближчої кав'ярні.

Цвяхом святкового дня може стати похід з вашої ненаглядної в салон краси, де з вашої Лоліти зроблять справжню красуню, яку ви перший час, можливо, не дізнаватиметеся... У залежності послуг що надаються салоном у неї може змінитися зачіска, колір обличчя, фігура, з'являться накладні нігті, пирсинг або чарівний татуаж.

Спортсменка

Енергійні леді розпочинають свій день з першого променя сонця. Щоб вручити букет квітів вам доведеться натягнути кросовки(плавки, лижі або ковзани) і спершу наздогнати свою кохану. Можна спробувати підстерегти її на фініші з підносом, на якому мають бути тільки екологічно чисті продукти, що містять нуль калорій. Інших сніданків спортсменки не визнають, навіть у свята. Квіти краще всього даруєте в горщику, це не суперечить законам природи, а при нагоді може послужити вашій коханій замість гантелей.

Щоб понюхати таку квіточку доведеться вчинити або енергійний нахил, або ривок горщика до носа на напівзігнутих руках. Такий корисний букет оцінить кожна спортсменка.

Кращим подарунком буде абонемент в модний спорт-клуб, повний набір альпіністського спорядження або путівка на гірськолижний курорт. Вибирайте подарунок з обережністю, подумайте про те, що вам, швидше за все, доведеться супроводжувати подругу в майбутньому сходженні, зануренні або щоденному зайнятті. Розраховуйте власні сили!

Не сподівайтеся, що в другій половині дня вам вдасться хоч на хвилиночку сісти або не дай бог прилягти. Відпочинок має бути активним - ось девіз цього святкового дня. Подаруйте коханій сеанс пейнтбола, повірте це єдине гідне зайняття для справжніх жінок. А увечері вас, втомленого і заляпаного фарбою, кохана принесе на руках додому. Вона буде абсолютно щаслива.

Комсомолка

Цей тип жінок не має ніякого відношення до комуністичної партії України. Просто вона відповідальна, строга і вірна своїм принципам, навіть якщо за них доводиться боротися не на життя, а на смерть. Саме завдяки таким активісткам Міжнародний Жіночий День став святом близько 100 років тому.

І тому ранком 8 березня від вас потрібно акуратний букет червоних троянд, а краще навіть яскраво-червоних гвоздик, в крайньому випадку, це мають бути її улюблені квіти. Не забудьте привітати її маму, бабусю і тітку. Остання обійдеться і без кольорів, досить зателеграфувати їй поздоровлення на святковому бланку.

Забудьте про каву в ліжку і інших міщанських дурницях. Сніданок - серйозний захід, ви можете внести в нього необхідну різноманітність, купивши заздалегідь торт "Київський" або "Пражський".

Подарунок має бути неодмінно практичним, в крайньому випадку, дорогим, в ідеалі треба поєднати ці якості. Пральна машина (яку ви самостійно встановите), нові пластикові вікна (які ви вставите), красиві зуби (які вставить дантист) - і ваша кохана відчує, що ви дійсно її любите.

Увечері вирушайте в театр, а потім в ресторан. Постановку краще вибрати класичну, кухню переважно європейську, а додому повернутися на таксі з шашечками і помаранчевим вогником на даху. І тоді улюблена уві сні солодко посміхатиметься новими зубами.

Просто красива жінка


Дорогі чоловіки! Автор виражає надію, що ваша улюблена жінка не схожа ні на один з описаних персонажів. Вона просто казково красива і ви її ніжно любите, причому усі 365 днів в році. Тоді вам не треба нічого придумувати. Просто подаруйте їй квіти і звичайнісіньке свято, щоб вона посміхалася і залишалася такою ж красивою увесь рік.

Дорогі жінки! Дозвольте привітати вас зі святом весни, радості і любові.


Мила подарина, жіночий журнал Lita.ru


Схожі матеріали:
👁 1464
Категорія: Культура
Теги: жінки, молода красуня, свято, чоловік, Міжнародний жіночий день, 8 березня




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...
У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з... У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з...
На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра... На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра...
На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр... На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр...
На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово... На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово...
Згоріли вщент: у Полтаві невідомі вночі підпалили два авт... Згоріли вщент: у Полтаві невідомі вночі підпалили два авт...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ