Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

26.03.2014

У Гребінці боротьба із несанкціонованими сміттєзвалищами розпочинається з прибирання


З 14 березня міською радою оголошено проведення в місті двомісячника чистоти


У Гребінці боротьба із несанкціонованими сміттєзвалищами розпочинається з прибирання

Проблема сміття була і залишається дуже болючою для Гребінки. Інколи, особливо навесні, складається таке враження, що ми нелюбимо наше рідне місто - вулиці і провулки просто завалені сміттям.

Це питання не раз піднімалося і на Народних Віче, які проводилися в Гребінці. Зокрема на Третьому Народному Віче підтримали ідею активіста А.В.Корнієнка щодо створення ініціативної групи "Чиста Гребінка".

Міська рада також приділяє багато уваги вирішенню цієї проблеми. На жаль, зараз склалася непроста ситуація із можливістю фінансування, тому багато робіт по благоустрою просто не вдалося виконати минулого року, і вже з початку цього року ситуація залишається непростою.

Та все ж всі розуміють, що прийшла весна і треба прибирати все навколо, готуватися до Великодня, до травневих свят. Тому міська рада просить допомоги у колективів залізничних та інших підприємств.

Постійно прибиранням вулиць та вивезенням сміття займаються працівники комбінату комунальних підприємств.

З 14 березня міською радою оголошено проведення в місті двомісячника чистоти, впорядкування, озеленення та благоустрою міста. Кожного року до наведення порядку долучаються усі небайдужі.

Адже треба виконати великий об'єм робіт. Як тільки дозволила погода, розпочали прибирати великі сміттєзвалища. Працівники дистанції колії кілька днів прибирали несанкціоноване сміттєзвалище по вулиці Шевченка, було вивезено близько 30 вантажівок. Але через кілька днів сміття почало з'являтися знову.

Триває генеральне прибирання і по вулиці Городищенській неподалік ретранслятора (територія біля залізничних колій). Працівникам комунгоспу довелося випилювати кущі й дерева, розчищати зарості, щоб прибрати неймовірні просто за розміром кучугури сміття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині проведено командно-штабні тренування з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій

Таке враження, що воно сюди звозиться з усього мікрорайону. Але жзараз безперебійно триває вивезення сміття і з приватного сектора.

Згідно графіка курсує сміттєвоз або трактор і забирає побутові й інші відходи. Ми поцікавилися, скільки ж укладено договорів саме по вулиці Городищенській. Виявляється, що укладено лише 34 договори, а ця вулиця налічує 145 дворів. А куди ж дівають сміття решта жителів?

Мабутьі приносять його сюди?! То чому ж уприбиранні не бере участь ніхто із місцевих жителів? Чи вони дочекаються, поки все прибереться, а потім знову почнуть приносити сюди непотріб.

Ситуація дійсно вкрай складна і потребує негайного вирішення. Адже так не може тривати довго. Боротьба із несанкціонованими сміттєзвалищами розпочалася з прибирання, але напевне, що вимагає інших методів. Можливо, вже прийшов час застосовувати більш суворіші засоби, аніж умовляння і бесіди до тих мешканців нашого міста, котрі не хочуть у цивілізований спосіб позбуватися сміття.

Гребінчин край



Схожі матеріали:
👁 1313
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Городищенська, прибирання, Гребінка, сміттєзвалища




Всього коментарів: 2

0
2 1   (27.03.2014)
Да не только ты...


0
1 root   (26.03.2014)
да пипец просто!
А КТО ЧЕГО ЗНАЕТ О СУДББЕ НАШЕГО СТАВКА:)))))))))
А ТО ПРОЕЗЖАЛ НЕДАВНО...
КАК ВСЕ ТАМ ЗАРОСЛО:(
А Я ДВА ДНЯ ТАМ ВКАЛЫВАЛ НА ВЫРУБКЕ И ЧИСТКЕ

кто ответит за то что случилось???

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ