Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

23.12.2013

У Гребінці будинок після ремонту обсипався через два тижні


Мешканці 50-квартирного будинку по провулку Піонерському, 1-А за ремонт дому заплатили будівельній організації 36 тис. грн


У Гребінці будинок після ремонту обсипався через два тижні

Мешканці 50-квартирного будинку по провулку Піонерському, 1-А, в Гребінці, що на Полтавщині, за ремонт дому заплатили будівельній організації 36 тис. грн. За два тижні після завершення робіт фарба зі стін обсипалася

Більшість мешканців будинку – пенсіонери. Пирятинське підприємство «Оселя-буд» грошей за неякісну роботу їм не повертає і не виправляє недоліків.

– Цей будинок не ремонтували вже понад 30 літ. У 2011 році ми зібрали отаку суму і найняли, як нам здавалося, одну з кращих фірм із ремонту, адже їхня реклама всюди по Гребінці й Пирятину. Уклали договір з ними на виконання робіт зі шпаклювання та фарбування зовнішніх стін дому.

У договорі були також прописані строки. Але все почалося з того, що вони порушили строки один раз, потім удруге. Замість трьох тижнів вони фарбували наш дім майже три місяці. А потім буквально одразу все те почало сипатися нам на голови: облущилася фарба та почала відпадати штукатурка, – розповідає мешканка будинку Любов Ткаченко.

Жінка каже, що, згідно з умовами договору, представники організації виїхали на місце, визнали недоліки в роботі та пообіцяли все виправити за свої кошти. Але все лишалося тільки на словах.

– Ми чекали майже рік, що вони приїдуть і перероблять той ремонт, постійно їм телефонували. Але тільки й чули їхні обіцянки. Потім написали листа керівництву фірми і від них отримали пропозицію, що ті готові нам повернути частину грошей – 15 тисяч гривень. Із мешканцями ми порадилися і вирішили, що нехай уже хоч стільки нам повернуть.

Але й того «Оселя-буд» не виконала, що сама ж запропонувала, – додає Любов Василівна. – Три роки минуло. Вони спочатку нас просто за ніс водили, тягли час, а тепер кажуть: «Ми не винні, судіться із виробником фарби». Та тут із цією фірмою нам судитися треба. Але ж із 120 мешканців дому 80 відсотків – пенсіонери. Ми оту суму на ремонт ледве зібрали. Та навіть якби й знайшли гроші на адвоката та експертизу, хіба цим продажним судам можна вірити? – втирає сльози.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За минулу добу на Полтавщині трапилося 4 ДТП з потерпілими, в яких 3 осіб травмовано, 1 людина загинула

Жінка розповіла, що вони колективно зверталися в різні установи по допомогу, писали до голів Гребінківської та Пирятинської райдержадміністрацій, адже будівельна фірма зареєстрована саме в Пирятині. Зверталися до прокуратури, але все марно.

– Нам усюди вказують на закон, мовляв, ми маємо право судитися з фірмою, яка робила нам той ремонт. Але виходить замкнене коло – на суд у нас просто немає грошей. Для чого такий закон, що не захищає тих, для кого він написаний?

www.gazeta-ptk.org.ua


Схожі матеріали:
👁 2011
Категорія: Новини Гребінки
Теги: провулок Піонерський, пирятин, ремонт, Гребінка, будинок




Всього коментарів: 1

0
1 Славко   (24.12.2013)
...по поводу "Оселя буд" можна сказать, що самі дурні - вибирать за рекламою - просто тупо. Беріть тих, чиї роботи бачили, а не тих, хто себе до небес хвалить. Є в нас в Гребінці такий шабашник - Кузьма звать - так моїй тітці пенсіонерці  плитку ліпив (саме ліпив, а не клав), гроші здер, а плитка на кухні через одну повідпадала. Ми вже і кричали на нього, і по людськи пробували, а воно очі вивале і все. Ще й дурними нас робить.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...
ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО) ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО)
На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ