Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

08.10.2013

У Гребінці чоловік по-звірячому побив і кинув поблизу залізничної колії свою "половинку"


34-річний чоловік не тільки по-звірячому побив свою 32-річну співмешканку, а й кинув її просто на землі поблизу залізничної колії


На Полтавщині завдяки оперативному реагуванню міліції вдалося врятувати людину

Потерпілу 32-річну жінку було доставлено до реанімаційного відділення Гребінківської центральної районної лікарні з посіченими ранами обличчя та закритою черепно-мозковою травмою.

Її, неподалік колій в місті Гребінка в безконтактному стані, лежачою на холодній землі, виявили громадяни, які поспішали на потяг. Для затримання нападника правоохоронцям знадобилося лише декілька годин.

Близько 1-ї години ночі до Гребінківського райвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевих мешканців про те, що поблизу залізничних колій лежить жінка. Миттєво на місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу на чолі з начальником Андрієм Замахіним.

З’ясувалося, що жінка подає ознаки життя, тож правоохоронці одразу викликали швидку медичну допомогу. Завдяки оперативним діям міліції та лікарів жінці надали невідкладну медичну допомогу і вона лишилася живою.

Начальник Гребінківського райвідділу міліції Андрій Замахін говорить: «Міліція негайно почала пошуки зловмисника. Вже за кілька годин нам стало відомо, що кривдником жінки виявився її 34-річний співмешканець. Зясувалось, що напередодні події, ввечері, чоловік та жінка випивали спиртні напої в компанії друзів.

Повертаючись додому напідпитку, між парою виник конфлікт на ґрунті ревнощів. Під час словесної перепалки співмешканець раптом почав наносити удари по тілу коханої, у тому числі й по голові. Залишивши її в безпорадному стані, кривдник пішов додому».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці до Дня вчителя співачка Ярослава вітала освітян своїми піснями (ФОТО)

Також з’ясувалось, що чоловік є мешканцем міста Кременчук. Він нещодавно повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за аналогічний злочин. Познайомилася пара через Інтернет, коли чоловік відбував покарання. Звільнившись на волю, він приїхав до жінки в Гребінку, де вони почали разом жити та працювати на одному підприємстві.

Наразі головний підозрюваний затриманий та дає свідчення в міліції. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України – тяжке тілесне ушкодження. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

P.S.  Відомо, що суперечка між парою почалася ще тоді, коли вони відпочивали у колі друзів за столом. І тоді один із їхньої компанії заступився за цю жінку, мовляв, щоб той її не чіпав. І все. А потім вони пішли додому, дорогою до якого зловмисник вчинив напад на свою співмешканку.

Чутки:
у Гребінці ж шириться інформація, що постраждала жила зі своїм кривдником ще до того, як він повернувся з місць позбавлення волі. На його повернення вже не чекала, підтримувала стосунки вже з іншим чоловіком. Та неочікувано повернувшись з в’язниці, співмешканець жінки через ревнощі поквитався зі своєю коханою та чоловіком, до якого ревнував. Говорять, що у потерпілої сильно понівечене і розпухле від побоїв обличчя. Почуває вона себе дуже зле.

ВЗГ УМВС України
в Полтавській област


Схожі матеріали:
👁 1934
Категорія: Події
Теги: залізнична колія, міліція, Інтернет, Гребінка, жінка, правоохоронці, спиртні напої




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ