Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

13.04.2013

У Гребінці на засіданні Громадської ради презентували кращі практики проведення інформаційних кампаній


Кращі практики просвітницької роботи впроваджуються й на Гребінківщин


У Гребінці на засіданні Громадської ради презентували кращі практики проведення інформаційних кампаній

10 квітня 2013 року у Гребінці відбулося засідання Громадської ради при голові райдержадміністрації. Окрім того , що члени засідання розглянули поточні питання питання, для пресутніх  презентували кращі практики проведення інформаційних кампаній.  

В ході обговорення слово було надане голові Полтавської обласної молодіжної громадської  організації «Твій Світ» Олександру Чепуру, який  поінформував про хід реалізації в Полтавській області, зокрема у Гребінківському районі, проекту «Молоджіний дебатний центр «Рада прав дитини».

Як повідомив Олександр Чепур, на завершальній стадії проекту, що підтримується Фінським Фондом Місцевого Співробітництва стоїть завдання передати кращий  досвід  впровадження інформаційних кампаній представникам інституцій громадянського суспільства.  

Кращі практики просвітницької роботи впроваджуються й на Гребінківщині.

Так, було проведено семінар – тренінг для практичних психологів закладів освіти району  «Впровадження просвітницької програми «Простір толерантності». Участь в семінарі взяли понад 25 працівників освіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На засіданні Громадської ради говорили про співіснування людей і тварин на території Гребінківщини

Подібні семінар проходять  у форматі жвавої дискусії, під час якої учасники мають можливість отримати поради стосовно виховної роботи з  учнями та формування в них толерантної поведінки. Самі ж старшокласники на практиці отримали базові та спеціальні знання з питань формування таких важливих цінностей, як людяність, рівноправ’я, повага до прав людини, терпимість під час засідань за  круглим столом за участі активної молоді та тренінгових занять  «Я толерантний, а ти ?».

В рамках проведення інтерактивних вправ були розглянуті проблеми стереотипів, заповнені анкети щодо якостей толерантної  особистості.  

Отже, під час засідання Громадської ради було вирішено продовжити співпрацю. Активна зацікавленість представників громадських організацій ще раз довела, наскільки актуальними є для суспільства питання терпимості, запобігання дискримінації, ксенофобії та насильства.

Олександр Чепур,
«Твій Світ»



Схожі матеріали:
👁 1387
Категорія: Суспільство
Теги: інформаційні компанії, Гребінка, Олександр Чепур, Твій Світ, телерантність, Громадська рада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ