Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

19.11.2016

У Гребінці обговорили питання необхідності встановлення камер відеоспостереження на дорогах


Голова Гребінківської райдержадміністрації провів семінар-нараду з посадовими особами органів місцевого самоврядування


Гребінка, Семінар-нарада з посадовими особами органів місцевого самоврядування16 листопада 2016 року голова Гребінківської райдержадміністрації В.В.Роспопов провів семінар-нараду з посадовими особами органів місцевого самоврядування.

Про це Grebenka.com повідомила Гребінківська районна державна адміністрація.

На нараду були запрошені і взяли участь: голова районної ради В.М.Зінченко, заступники голови райдержадміністрації, працівники структурних підрозділів райдержадміністрації, черговий Гребінківського ВП ГУНП в Полтавській області В.В.Чечель, представник групи компаній "ІР-СФЕРА" Ю.О.Лемешко, військовий комісар Гребінківського райвійськкомату М.С.Холодов.

Учасники наради розглянули питання щодо встановлення камер зовнішнього відеоспостереження автодоріг на в'їздах (виїздах) в місто та села району. Про необхідність встановлення камер відеоспостереження на автошляхах Гребінківського району наголошували голова райдержадміністрації В.В.Роспопов, голова районної ради В.М.Зінченко. Черговий відділу поліції В.В.Чечель зауважив, що встановлення системи відеоспостереження сприятиме не тільки швидкому розкриттю злочинів, а і їх попередженню.

Представник групи компаній "ІР-СФЕРА" Ю.О.Лемешко інформував про можливості функціонування системи відеонагляду на автошляхах, її вартість та відповів на запитання присутніх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Гребінківського районного суду взяла участь у семінарі суддів - спікерів

Учасники наради погодилися, що гарантування безпеки дорожнього руху та розкриття злочинів потребує нових засобів та методів, які відповідають вимогам сьогодення.
 


 

Про організацію проведення якісної приписки до призовної дільниці юнаків 2000 року народження в 2017 році інформував військовий комісар Гребінківського райвійськкомату М.С.Холодов.

Начальник служби у справах дітей райдержадміністрації В.М.Жолобецька доповіла про діяльність органів опіки та піклування, пов'язану із захистом дітей.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.







Схожі матеріали:
👁 1688
Категорія: Новини Гребінки
Теги: новини Гребінківщини, дороги, Полтавщина, камери відеоспостереження, Гребінка




Всього коментарів: 4

0
4 Олег   (21.11.2016)
Цікаво буде глянути на кошторис по встановленню відеонагляду фірмою "ІР-СФЕРА".


0
3 ххх   (19.11.2016)
может и освещение на улицах сделаете!!!!


0
2 Просто голуб   (19.11.2016)
Viktor, ви не ту фірму шукаєте. Шукайте не Сфера а Афера. Уже по всьму місту ще з попереднього року камери висять, мабуть ви не помітили.... вони приховані..


0
1 Viktor   (19.11.2016)
"ІР-СФЕРА" Дивна фірма,про неї в інетті взагалі нема нічого... І взагалі, чому без конкурсу без системи Проззоро, вибрали цю фірму?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка
На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ... На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ...
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ