Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

05.09.2014

У Гребінці оновлюється покрівля школи


Директор школи Л. С. Кохно особисто звернулася до голови обласної ради Петра Васильовича Ворони з проханням допомогти коштами


У Гребінці оновлюється покрівля школи

У ці дні триває капітальний ремонт покрівлі Гребінківської ЗОШ І III ст. №4, на який в цьому році виділено з обласного бюджету 460 тисяч гривень, що дасть змогу зробити нову покрівлю у старому приміщенні та майстерні.

Будівельники розпочали роботу із заміни старого шиферу, який вже давно перестав виконувати свою основну функцію, і вже не витримував випробувань різними погодними умовами. Через зношеність конструкцій, протікання приміщення зазнавало все нових пошкоджень.

Просто поточний ремонт уже не рятував. Необхідність замінити повністю покрівлю, оновити балки та покрівельний матеріал на новий, витриваліший та більш сучасний вже назріла давно, та, як завжди, не вистачало коштів у бюджеті.

Та й сподіватися, що таке навантаження витримає лише місцевий бюджет за нинішніх непростих економічних умов було марно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За право реалізовувати алкоголь і тютюн платниками Лубенської ОДПІ сплачено 1 млн. 32 тис. грн.

Тож було вирішено звертатися по допомогу до обласної влади.

Директор школи Лариса Степанівна Кохно особисто звернулася до голови обласної ради Петра Васильовича Ворони з проханням допомогти коштами для виконання капітального ремонту покрівлі школи. Адже це була чи не найболючіша проблема, яку виконати самотужки було неможливо.

І, незважаючи на непросту ситуацію в державі, а вона мимоволі бумерангом відображається на усіх сферах життя і напряму впливає на стан фінансування соціальної сфери, доленосне для Гребініквської ЗОШ №4 рішення було прийняте.

Л.С.Кохно отримала листа, в якому й повідомлялося про рішення виділити кошти на ремонт покрівлі школи. Між іншим, в області ще буде відремонтовано покрівлі у 17школах,відповідне рішення було підтримане депутатами обласної ради на І засіданні 23 сесії шостого скликання 27 червня 2014 року.

 

 

Депутати внесли зміни до Комплексної програми розвитку освітньої галузі Полтавської області на 2011 - 2015 роки.

Кошти виділені, і покрівля школи буде оновлена. До речі, всередині приміщення теж виконано великий об'єм ремонтних робіт.

Школа готова до нового навчального року. Щоправда заміна старої покрівлі - робота досить складна і вимагає чимало часу. Але будівельники стараються виконати усі роботи якнайшвидше і гарантують якість виконаної роботи.

 

 

Ось так спільними зусиллями навіть у найскладніший період для історії держави можна робити хороші справи. Тим більше, що для  невеличкого містечка така подія, як ремонт покрівлі у одній з найбільших шкіл, має грандіозне значення, бо зміни на краще завжди дають надію на добро.

За матеріалами "Гребінчин край"



Схожі матеріали:
👁 1324
Категорія: Новини Гребінки
Теги: школа, №4, ремонт, покрівля. ЗОШ, Кохно




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ