Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

06.08.2013

У Гребінці пам'ять “ударівця” Євгена Дикого вшанували тенісним турніром


Головний в цих змаганнях не кубок, а спілкування і світлі спогади про загиблого товариша


У Гребінці пам'ять "ударівця” Євгена Дикого вшанували тенісним турніром

Десятеро учасників змагалися на корті за звання кращого, та перемога, як завжди, дістається лише одному. Утім, головний в цих змаганнях не кубок, а спілкування і світлі спогади про загиблого товариша.

А ще — популяризація тенісу, зокрема, серед дітей та юнацтва.

Третє місце дісталося гравцеві з Ізюму, Харківської області Володимиру Баглаєнку. Гребінківець Юрій Кубрак здобув на турнірі почесне друге місце.

Тенісист розповів, що закохався в цей вид спорту понад двадцять років тому. Саме завдяки його зусиллям при спорткомплексі в Гребінці облаштували тенісний корт просто неба.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінка відзначила День міста з гуртом "Мандри" (ФОТО)

- Моди на теніс сьогодні у нас немає. Молодь мало цікавиться саме цим видом спорту, - резюмує Юрій Кубрак. - У Гребінці використовувати корт можна абсолютно безкоштовно, навіть є в кого повчитися — у нас активний тенісист Володимир Чернявський, який цього року теж брав участь в турнірі, керує дитячо-юнацькою спортивною школою.

Кубок переможця цього року поїхав до Києва. Його здобув Станіслав Архіпов, який раніше професійно займався тенісом. Він розповів, що турніри в Гребінці приваблюють його теплою атмосферою та дружнім ставленням.
 



Переможець змагань - Станіслав Архіпов


- Найбільше, чого може досягти і про що мріє тенісист-професіонал, - це заробляти гроші на корті. Насправді, таких людей зовсім небагато. Та окрім цього, з практичного погляду, гра в теніс дає змогу гартувати особисті якості - зібраність, дисциплінованість, уміння концентруватися, - розповів Сергій Архіпов.
 
Народний депутат України Тарас Кутовий із задоволенням підтримав ініціативу гребінківських спортсменів та районного осередку партії "УДАР", яка і провела ці змагання.
 



Юрій Кубрак і Станіслав Архіпов: а перемогла все рівно дружба


- Я розумію, наскільки важливо нині розвивати спорт, зацікавлювати у ньому молодь. У цьому я однодумець з організаторами турніру. А ще дуже приємно, що важлива складова щорічного заходу - символічний спогад про Євгена Дикого. Якщо ці хлопці грають з його іменем у серці, то справа, розпочата ним, живе і нині.



Ініціатор турніру, "ударівець" Сергій Запорожець, вручає нагороду Володимиру Баглаєнку




Ось він - омріяний кубок



Схожі матеріали:
👁 1405
Категорія: Новини Гребінки
Теги: День міста, округ, тенісний турнір, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ