Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

08.10.2018

У Гребінці пройшло свято до Дня працівників освіти (ФОТО)


4 жовтня в Гребінківському міському Будинку культури відбулися урочистості з нагоди професійного свята освітян - Дня працівників освіти


Як у Гребінці відзначали День працівників освіти? (ФОТО)Щорічно у першу неділю жовтня своє професійне свято відзначають ті люди, чиє покликання сіяти зерна добра, знання і мудрості у дитячі душі.

4 жовтня 2018 року в Гребінківському міському Будинку культури відбулися урочистості з нагоди професійного свята освітян — Дня працівників освіти.

Учасників урочистого дійства щиро вітали голова Гребінківської райдержадміністрації В.В.Роспопов, голова Гребінківської районної ради Зінченко В.М. та начальник відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської райдержадміністрації Носова Н.С.

Наталія Станіславівна, вітаючи освітян, зазначила: «Щиро і сердечно хочу подякувати всім педагогічним працівникам за вашу працю, за ваші серця, віддані дітям, за вашу душу, яка несе добро і знання. Ви даєте знання, а ще ви даєте нашій державі гарних громадян, справжніх українців».

Заступник директора з навчально-виховної роботи Майорщинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Козіна Наталія Іванівна щиро говорила про почесну роботу вчителя, про покликання та почесну місію педагога.

Голова райкому профспілки працівників освіти Дем'яненко Любов Іванівна привітала присутніх та висловила побажання майбутньої співпраці.

У рамках урочистостей кращі освітяни Гребінківського району отримали заслужені нагороди: грамоти Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації, районної ради та районної державної адміністрації, відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, райкому профспілки працівників освіти.


День працівників освіти в Гребінці


День працівників освіти в Гребінці

 
За високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту серед учнівської молоді, особистий внесок у розвиток освіти району грамоту Департаменту освіти і науки отримала начальник відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської райдержадміністрації Носова Наталія Станіславівна.

За високий професіоналізм, вагомий особистий внесок щодо успішного виступу команд в змаганнях обласної Спартакіади школярів 2017-2018 навчального року грамоту Департаменту освіти і науки отримав методист відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської райдержадміністрації Дикий Віктор Григорович.  

За високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток освіти району, належну підготовку учнів до зовнішнього незалежного оцінювання пам’ятною статуеткою «Золота Грація» та грамотою Гребінківської районної державної адміністрації нагороджений директор Кулажинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Дяченко Микола Іванович.

За високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток освіти району, належну підготовку навчального закладу до нового навчального року пам’ятною статуеткою «Золота Грація» та грамотою Гребінківської районної державної адміністрації нагороджений директор Рудківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Ічанський Олексій Іванович.

Пам’ятною статуеткою «Золота Грація» та грамотою Гребінківської районної державної адміністрації нагороджена Цимбал Валентина Григорівна, учитель української мови та літератури Олександрівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів. Валентина Григорівна – переможець І етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018» у номінації «Українська мова та література» та лауреат ІІ (обласного) етапу конкурсу «Учитель року – 2018».

Пам’ятною статуеткою «Золота Грація» та грамотою Гребінківської районної державної адміністрації в номінації «Мудрість. Досвід. Результат» нагороджений Шутенко Анатолій Васильович, учитель фізичної культури Сербинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, переможець І етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018» в номінації «Фізична культура» та лауреат ІІ (обласного) етапу конкурсу «Учитель року – 2018».

Пам’ятною статуеткою «Золота Грація» та грамотою Гребінківської районної державної адміністрації в номінації «Мудрість. Досвід. Результат» нагороджена Нежива Марина Василівна, учитель фізики Кулажинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, переможець І етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018» в номінації «Фізика» та лауреат ІІ (обласного) етапу конкурсу «Учитель року –2018».

За високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток освіти району пам’ятною статуеткою «Золота Грація» та грамотою відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської райдержадміністрації нагороджена завідуюча закладом дошкільної освіти «Ромашка» с. Корніївка Шкода Тетяна Іванівна.

Пам’ятна статуетка «Золота Грація», сертифікат на грошову винагороду та грамота відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської райдержадміністрації вручена Іванченку Юрію Миколайовичу, вчителю музичного мистецтва Тарасівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, керівнику ансамблю народних інструментів Тарасівської школи І-ІІІ ступенів, що виборов ІІІ місце на обласному огляді-конкурсі художньої самодіяльності «Веселка».  

В рамках дії районної програми «Підтримки обдарованої молоді у 2018 році» за підготовку учня Овсюківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Лисокобилки Івана, який виборов ІІІ місце в ІІ (обласному) етапі ІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської та студентської творчості імені Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя!» присвяченому Лесі Українці,

пам’ятна статуетка «Золота Грація», сертифікат на отримання грошової винагороди, грамота відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської райдержадміністрації вручена вчителю української мови та літератури Овсюківської загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Теслімовій Ніні Іванівні.

У номінації «Молодість. Креативність. Перспектива» пам’ятною статуеткою «Золота Грація», сертифікатом на грошову винагороду за підготовку учениці Кулажинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Острянської Юлії, яка виборола І місце в ІІ-му (обласному) етапі конкурсу відеороликів, презентацій та бук-трейлерів серед літературно обдарованих дітей та І місце в ІІ-му (обласному) етапі ІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської та студентської творчості імені Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя!» присвяченому Лесі Українці, ІІІ місце команди Кулажинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів у ІІ (обласному) етапі фестивалю «Дружин юних пожежників» та грамотою відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської райдержадміністрації нагороджена заступник директора з виховної роботи Кулажинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ткаченко Анастасія Сергіївна.

Статуеткою та грамотою відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської райдержадміністрації нагороджений учитель фізичної культури Майорщинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Савченко Володимир Володимирович, активний учасник спортивно-масових заходів району та Полтавської області.

Грамотою відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської райдержадміністрації нагороджена вчитель початкових класів Березівської ЗОШ І-ІІ ступенів Голик Тетяна Анатоліївна за високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток освіти району та з нагоди Дня працівників освіти.

Подякою відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської районної державної адміністрації за активну участь у виставках майстрів народної творчості та з нагоди Дня працівників освіти нагороджений вчитель фізичної культури та трудового навчання Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Макогон Олег Валерійович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Березівська школа: Всесвітній день туризму - 2018 (ФОТО)

З великим задоволенням освітянська родина приймала музичні привітання від Миколи Стрільця, Августіни Мадяр, Тетяни Дубини, дуету „Nota Bene”, Наталії Бутенко, Лариси Гавриленко.

На святі панувала атмосфера доброти і радості від спілкування. Креативно, сучасно, з турботою про людей.

Пошана і вдячність освітянам!

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 

День працівників освіти в Гребінці

 

День працівників освіти в Гребінці

 

День працівників освіти в Гребінці

 

День працівників освіти в Гребінці

 

День працівників освіти в Гребінці

 

День працівників освіти в Гребінці

 

День працівників освіти в Гребінці

 

День працівників освіти в Гребінці

 

День працівників освіти в Гребінці

 

День працівників освіти в Гребінці



Схожі матеріали:
👁 1308
Категорія: Освіта
Теги: свято, Полтавщина, Фото, освіта, день працівників освіти, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині водій мотоцикла здійснив наїзд на 74-річну ... На Полтавщині водій мотоцикла здійснив наїзд на 74-річну ...
На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі... На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі...
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...
У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з... У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з...
На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра... На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра...
На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр... На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ