Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

08.12.2017

У Гребінці проводять капітальний ремонт тепломереж за новою технологією (ФОТО)


Буде замінено на нові 1 кілометр 100 метрів труб, які подають тепло до осель гребінківців та різноманітних установ та організацій


У Гребінці проводять капітальний ремонт тепломереж за новою технологієюСаме таку назву має проект, який на даний час реалізується в Гребінці. Вже кілька тижнів триває капітальний ремонт основної тепломережі міста.

Зокрема буде замінено на нові 1 кілометр 100 метрів труб, які подають тепло до осель гребінківців та різноманітних установ та організацій. В основному проект реалізується за кошти державного бюджету, адже загальна вартість робіт перевищує 11 мільйонів гривень.

Ці кошти надійшли Гребінці завдяки сприянню народних депутатів України від Радикальної партії Олега Ляшка. Та до фінансування долучилася і міська рада, виділивши з міського бюджету 120 тисяч гривень.

Основні роботи виконують працівники підрядної організації, яка виграла відповідний тендер. Також залучені і працівники Гребінківського Комбінату комунальних підприємств. Зокрема всі земельні роботи виконували гребінківські трактористи на техніці ККП, а також зварювальники допомагали "вирізати" старі груби, виконували й інші роботи.

Заміна теплових мереж викликана насамперед тим, що наявні мережі міста вже давно відслужили свій термін, частково вийшли з ладу, застаріли. Є ще одна причина, через яку було вирішено провести капітальний ремонт тепломережі міста.

Капітальний ремонт тепломережі у Гребінці
 

Не секрет, що тепломережі будувалися досить давно, а кількість споживачів теж регулярно збільшувалася, будувалися нові будинки, під'єднувалися до мережі нові споживачі. Тож не завжди вдавалося забезпечити споживачів теплом у необхідній кількості і якості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці будують водогін за 2 мільйона гривень

Тепер же нова мережа буде побудована за новою технологією, яка дозволить скоротити втрати тепломережі до мінімуму. Спеціалісти говорять, що тепловтрати не будуть перевищувати 3 відсотки. При виконанні робіт будуть використані сучасні матеріали та технології укладання тепломережі. Та й діаметр труби буде збільшено, що значно покращить якість теплопостачання в Гребінці.

 
Капітальний ремонт тепломережі у Гребінці
 

Проведення ремонтних робіт не впливає на проведення опалювального періоду, приміщення отримують тепло, як і зазвичай.

Варто відмітити, що влітку також було замінено певний відрізок тепломережі. Тож реалізація проекту по капітальному ремонту теплотрас триває. Усі ремонтні роботи планується завершити до 20 грудня.
 
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1280
Категорія:
Теги: тепломережа, Гребінка, ремонт




Всього коментарів: 2

0
2 Гоша   (11.12.2017)
Чого немає назви підрядної організації, як а виграла тендер? Це - таємниця за сімома печатями?


0
1 Дмитро   (09.12.2017)
Ляшко поділився грошима, що виграв в лотерею!!! ...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ