Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

04.09.2013

У Гребінці святкували підприємці


День підприємця пройшов яскраво і радісно, організатори подарували гребінківцям гарне свято


У Гребінці святкували підприємці

Урочисто відзначили своє професійне свято підприємці Гребінківського району. 30 серпня о 18 годині у парку будинку культури відбулося святкування Дня підприємця.

Відчувається, як добре підготувалися організатори свята - відділ економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації та Рада підприємців району.

Святкові, усміхнені "іменинники”, вітальні промови, яскраві концертні номери, веселий дитячий галас створили справжню фейєрію. Працювали дитячі атракціони, торгівля. Були створені прекрасні умови для відпочинку і підприємців, чиє професійне свято відзначалося, і усіх гребінківців.

Вітали підприємців з професійним святом виконуюча обов’язки голови райдержадміністрації Валентина Лисогор, заступник міського голови Людмила Цапенко, заступник начальника Лубенської ОДПІ - начальник Гребінківського відділення Павло Сушко, заступник начальника управління Пенсійного фонду в Гребінківському районі Олег Отченко, заступник директора районного Центру зайнятості Тетяна Клипаченко, голова Ради підприємців Юрій Сироватка.

Всі вони відзначили велику роль підприємництва, як провідного сектора ринкової економіки, який забезпечує насиченість ринку товарами та послугами. Кожен підприємець старається зайняти свою нішу на ринку товарів чи послуг, прагне випускати потрібну і якісну продукцію, намагаючись тим самим привернути до себе споживача.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП у Пирятинському районі

День підприємця - професійне свято більш ніж семисот мешканців Гребінківського району, які на свій страх і ризик працюють на підприємницькій ниві, забезпечують надходження коштів до місцевих бюджетів. Отож пріоритетне місце в політиці держави відводиться підтримці малого і середнього бізнесу. А підприємці зі свого боку беруть активну участь у відзначенні різноманітних свят, без їх фінансової допомоги не залишився жоден навчальний заклад району, вони беруть активну участь в акціях по збору коштів для лікування хворих.

Кращим підприємцям району були вручені Почесні грамоти. Для них співали та танцювали учасники художньої самодіяльності, а потім усім присутнім дарував свої пісні відомий гребінківський гурт "Плакат”. А ще гребінківці переглянули фільм про розвиток підприємництва у районі і милувалися чудовим феєрверком. Молодь же активно розважалася на святковій дискотеці.

День підприємця пройшов яскраво і радісно, організатори подарували гребінківцям гарне свято.

Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1506
Категорія: Новини Гребінки
Теги: свято, День підприємця, Лисогор, Гребінка, Будинок Культури, підприємці




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ