Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

21.03.2017

У Гребінці відкрився супермаркет "Маркетопт" (ФОТО)


"Маркетопт" створив нові робочі місця


У Гребінці відкрився супермаркет "Маркетопт" Власники вклали велику кількість фінансових і людських ресурсів на облаштування не лише самого модернізованого сучасного приміщення, а й на прилеглу територію.

Благоустрій торкнувся не лише майданчика перед магазином, де зроблено сучасну парковку, вільну велопарковку, зручний під'їзд, лавочки, "Маркетопт" пішов далі: було знято старе асфальтове покриття на тротуарах і викладено тротуарною плиткою, щоб відвідувачам було зручно добиратися до нового супермаркету.

"Маркетопт" створив нові робочі місця. Для Гребінки, яка потерпає від безробіття, це дуже потрібна справа, адже тепер жінки і чоловіки, пройшовши стажування, можуть працювати за високу зарплатню, а не їздити в Київ на роботу.

Знаково, що великий бізнес дбає не лише про власні прибутки, а й про добробут містян. Щодня в супермаркеті проходять акції на різні групи товарів, тому кожен має можливість взяти товар за акційною ціною, чим зберегти кошти в сімейному бюджеті.

"Маркетопт" є магазином сімейного напрямку: в ньому є все, чого потребує родина, від малого до великого. В цьому зручність супермаркету, а величезний асортимент товарів дозволяє гребінківцям вирішити всі питання по покупкам в одному місці, що також є зручним.

Не дивно, що щодня в "Маркетопті" дуже велика кількість покупців. Атмосфера легка, персонал працює злагоджено,як швейцарський годинник.
 


 

Вперше в Гребінці в магазині є своя пекарня: в гребінківському "Маркетопті" можна придбати свіжу смачну випічку, яка прямо з печі потрапляє на прилавок.

Грамотне розміщення груп товарів дозволяє кожному покупцю швидко зорієнтуватися, що сприяє швидкому отоваренню гребінківців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківську мережу продуктових крамниць поповнить торговельна мережа «Маркетопт»

Атмосфера легка, лунає музика, дуже чисто, доброзичливі продавчині і касири. Гребінківський "Маркетопт" - магазин, в який хочеться приходити знову і знову.
 

 

Ми поцікавилися у керуючої "Маркетопт" Марини Марченко, в чому секрет успіху "Маркетопту" і чи ціни будуть привабливими постійно, чи це промоакція у зв'язку з відкриттям. Марина Марченко в ексклюзивному коментарі Grebenka.com повідомила, що низькі ціни - це не рекламний хід.

Марина Марченко, керуюча "Маркетопт" : "Наша концепція-продавати товар по низьким цінам, з мінімальною націнкою, ми стараємося щодня продавати різні групи товарів за акційними цінами, щоб бути максимально ближче до покупця і працювати для його зручності, щоб покупці були задоволені. Це наше кредо".

 

 

На питання, чи плануються ще якісь проекти у нашому місті, Марина Марченко відповіла, що: "Планів ніхто не відміняв, якщо гребінківці будуть раді нам і будуть задоволені нашою роботою, ми разом з ними зможемо зробити ще щось для покращення добробуту містян і створимо нові робочі місця".

Офіційний сайт міста Гребінка проводить безстрокову акцію "Гребінка-не смітник!" і , природньо, що ми задали питання керуючій "Маркетопт", як будуть реалізовані заходи по утриманню прилеглої території в порядку. Пані Марина чітко окреслила бачення команди "Маркетопт" у цьому напрямку:

"Ми не плануємо людей перевчати, ми будемо показувати приклад, наш персонал буде докладати усіх зусиль, щоб на прилеглій до "Маркетопту" території  було чисто .Ми сподіваємося, що гребінківці підтримають нас в цьому. адже чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять."

 

 

Відкриття магазину такого рівня в Гребінці - це подія, яка дарує надію на те, що в Гребінці реально створити робочі місця, підвищити рівень обслуговування населення.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, Однокласники, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 







 

 

 

 

 

 

 

 

 


Grebenka.com



Схожі матеріали:
👁 6991
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Маркетопт, Гребінка. фото, магазин, новини Гребінки, Супермаркет




Всього коментарів: 21

0
21 girkij   (24.03.2017)
Загалом магазин цікавий, багато одночасно корисного, та пильнуйте, перевіряйте чеки після оплати біля каси. Був без окулярів, а прийшов додому виявив двічі пробитий один і той же товар. Втратив зайвих 17 гривень за неуважності. Тож без потужних окулярів в магазинах стає не зручно і збитково.


0
20 Ольга М.   (23.03.2017)
Отличный супермаркет! Сомнения лишь в том, будут ли продукты своевременно продаваться или будут просто менять маркировку с датой изготовления, как это заведено в других подобных магазинах.


0
19 Лиля Снежко   (22.03.2017)
Очень понравилась выпечка! Расширяйте ассортимент, буду постоянным вашим покупателем! Вкусно! Магазин отличный!


0
18 Инна Копотун   (22.03.2017)
Прекрасный магазин, прекрасное обслуживание, все на высшем уровне, спасибо. Покупки сделаны, цены приемлемы, главное чтобы не повышали каждый день. Молодцы!


0
17 Руслан Полторацкий   (22.03.2017)
Смотрите чеки в "МАРКЕТОПТ" магазин только открылся а уже хотят на***ть...


0
16 Покупатель   (22.03.2017)
Новый супермаркет понравился. Очень удобно, кстати, все покупать в одном месте и не бегать в поисках необходимого товара по другим магазинам. Удачи.


0
15 Юля   (22.03.2017)
Если работники этого супермаркета читают ваш сайт и учитывают пожелания покупателей - прошу этой весной побольше разнообразных свежих овощей и фруктов. Организм надо пополнить витаминами! Думаю, что меня поддержат многие читатели!


0
14 Светлана   (22.03.2017)
Признаюсь, очень неожиданно было увидеть в Гребенке супермаркет такого высокого уровня: от разнообразия предлагаемых покупателю товаров, которые пользуются спросом каждый день, до прекрасного обслуживания, внимательность, добродушное общение - это все, что радует душу. Буду советовать всем!


0
13 Жора Мат   (22.03.2017)
Народ, да слава богу, шо персонал трезвый, в наших магазах нередко свтретишь продавца с красной рожей от градуса. Кароч, завалят миллионеры малый бизнес Гб. Хана всем местным продуктовым и овощным предпринимателям, теперь хай стают в очередь на работу в маркетопт нефиг дуться


0
12 Жора Мат   (22.03.2017)
В Гб половина баб то сектантки, то активистки - к тесту руки не стоят, хай хоть их семьи попробуют домашней выпечки из магаза, гы


0
11 Гребінчанин   (22.03.2017)
здається у продавців маленьких магазинів що поблизу пукан горить, адже так критикувати тіки завість може


0
10 іВАН   (22.03.2017)
З РОЗМІЩЕННЯМ КАС ЖОСТКО ПРОТУПИЛИ. ТРЕБА БУЛО РОЗРАХУВАТЬ МІСЦЕ ПРАВИЛЬНО, ЩОБ ЧЕРГА ДО КАС НЕ СТВОРЮВАЛА ПРОБКУ ДЛЯ ТИХ ХТО ЗАХОДИТЬ. ТОЛКУЧКА НА ВХОДІ НЕ ПРОЛІЗТИ. ЧИМ ВОНИ ДУМАЛИ, РОБЛЯЧИ СУПРЕМАРКЕТ - ЩО ДО НИХ ОДНА БАБА В ГОД ПРИХОДИТЬ БУДЕ?


0
9 Vov4ik   (22.03.2017)
Да охранник не бдительный а перепуганный


0
8 Маша   (22.03.2017)
Анатолій, ми з родиною щодня купуємо там необхідне, де "гилять" ціни - не бачили. Може, Вам про інший магазин розказували? Стосовно входу-виходу - зроблено все як у всіх супермаркетах, просто такий наплив людей, що черги аж надворі стоять, так хіба це проблеми входу-виходу? Мабуть же це свідчить про те, що людям подобається "Маркетопт", як магазин і вони поспішають саме сюди


0
7 Анатолій   (21.03.2017)
Кажуть мої колеги, які там вже були, що ціни там лише у перші дні були низькі, а зараз там вже гилять на всю котушку і, не дуже свіжий товар. Це правда ? Та ще й вхід/вихід для відвідувачів дуже не зручно організований.


0
6 Yuliya6097   (21.03.2017)
В общем магазин для Гребёнки -то, что надо. Приятный персонал работает там, приветливые девушки и бдительный охранник. Ему особенный привет!


0
5 %%%%%%%%%%   (21.03.2017)
А я тут працюю smok


0
4 Гребінка   (21.03.2017)
Нарешті цивілізація йде і до нас. З такими магазинами людиною себе чуствуєш. Спасибі тим,хто зробив для нас добро такого уровня


0
3 Галина Іванівна   (21.03.2017)
Дівчатка, дякую за випічку! Запашна! Пахне на весь квартал


0
2 Олена   (21.03.2017)
Мені сподрбався супермаркет! Буду постійним клієнтом! Все удачно!


0
1 Оксана Рябченко   (21.03.2017)
Чудовий магазин!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині мотоцикліст збив неповнолітнього пішохода На Полтавщині мотоцикліст збив неповнолітнього пішохода
У Пирятині вантажівка збила 40-річну жінку У Пирятині вантажівка збила 40-річну жінку
У ДТП на Полтавщині травмувалися четверо людей У ДТП на Полтавщині травмувалися четверо людей
Президент нагородив дефлімпійців, серед них і шахістка з ... Президент нагородив дефлімпійців, серед них і шахістка з ...
На Полтавщині внаслідок ДТП одна людина загинула, п‘ятеро... На Полтавщині внаслідок ДТП одна людина загинула, п‘ятеро...
Житель Полтавщини може сісти на 8 років за крадіжку кабел... Житель Полтавщини може сісти на 8 років за крадіжку кабел...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ