Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

20.12.2015

У Гребінці відсвяткували 5-річчя танцювальному колективу «Забава» (ФОТО)


Концерт з нагоди ювілею відбувся в районному Будинку культури


У Гребінці відсвяткували 5-річчя танцювальному колективу «Забава»18 грудня 2015 року, напередодні Дня Святого Миколая, районний Будинок культури гостинно відчинив двері для всіх бажаючих привітати з 5-річним ювілеєм танцювальний колектив гребінківської дитячої музичної школи «Забава» та його керівника – талановитого хореографа і дуже світлу людину Оксану Олексіївну Лісову.

На сьогоднішній день «Забава» нараховує понад сотню танцюристів. Усі вони різні за віком, за інтересами, але всіх об’єднує любов до мистецтва танцю – любов, якої навчила їх Оксана Лісова. За свої п’ять років цей колектив отримав визнання у вигляді грамот та інших нагород від районного до всеукраїнського рівня. Святковий концерт у Будинку культури став своєрідним підсумком першої п’ятирічки.

Під час урочистого заходу було сказано чимало теплих слів на адресу Оксани Лісової та її вихованців.

Найстарших танцюристів, майбутніх випускників, нагородили грамотами. Окрім ювілярів, відзначили ще й учасників виставки дитячої творчості, що проходила в приміщенні Будинку культури. Талановиті діти отримали грамоти за призові місця у номінаціях «Малюнок», «Батік», «Солоне тісто» та інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківський рок-музикант відзначив день народження на сцені (ВІДЕО

Подяку у вигляді грамот також отримали всі причетні до діяльності «Забави» - це і магазин «Спокуса»,  звукорежисер Сергій Магазій, і багато-багато інших. Звичайно ж, Оксана Лісова теж не залишилась без винагороди за свою плідну працю і внесок у культурно-мистецьке життя гребінківських дітей та молоді.

 





Під час концерту учасники колективу, від наймолодших до найстарших, дарували глядачам радість і демонстрували свою майстерність. Чого варті композиції «Гончарі», «Віночок», «Черевички» або танок «Бджілка» від найменших дітлахів! Запальний «Гопак» і ліричний «Вогник», усміхнені обличчя дівчат та енергійність хлопців… І не українським фольклором єдиним – танцюристки виконали темпераментний іспанський танець.

Привітати «Забаву» з ювілеєм прийшли молодші колеги – танцювальний колектив гребінківського РБК «Фантазія», а також юні співачки та вокальні колективи – Ольга Орлова, Анна Вельбой, Валерія Тарасенко, дует «Зоряночка», ансамбль «Джерельце».

 





Під час виконання останньої пісні учасники «Забави» танцювали просто в проходах зали. Не обійшлось і без приємного сюрпризу – наприкінці свята на сцену вийшов Святий Миколай і оголосив: з нагоди п’ятиріччя хореографічний колектив «Забава» отримує ювілейні медалі для своїх вихованців, а всі учасники концерту заохочуються солодкими подарунками.

Що можна додати, окрім того, що під час концерту в зал РБК панувала святкова тепла атмосфера? А додати більше нема чого. Хто був – той мав змогу особисто побачити й відчути свято краси, мистецтва та дитячих посмішок. А хто не був – тому залишається тільки повірити нам на слово: свято вдалось на славу!

 




 

Гребінківський міський сайт приєднується до привітань на адресу хореографічного колективу «Забава» і бажає Оксані Лісовій та її вихованцям міцного здоров’я, творчого натхнення, мирного неба над головою, нових досягнень і, звісно ж, щоб цей ювілей був лише першим із як мінімум сотні наступних!


Переглянути повний фотоальбом: "5-річний ювілей танцювального колективу «ЗАБАВА»" можна тут.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



























Схожі матеріали:
👁 2142
Категорія: Культура
Теги: Оксана Лісова, концерт, забава, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ