Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

18.10.2017

У Гребінці визначили кращі благоустроєні двори та території (ФОТО)


Про підтримку закладів освіти, медицини та підсумки використання коштів переможцями конкурсу з благоустрою


У Гребінці визначили кращі благоустроєні двори та територіїЗа неповних 2 роки роботи Гребінківської міської ради 7 скликання на чолі з міським головою Колісніченком В. І., зроблено чимало справ, а саме:
поточний ремонт доріг, тільки за 2016 рік їх проведено за рахунок бюджету міста на суму майже 4,5 млн. грн.;

проводився ремонт житлового фонду;

змінено та покращено систему зовнішнього освітлення вулиць міста (так лише в 2017 році замінено та встановлено майже 600 нових сучасних ліхтарів та встановлено світлодіодні економні лампи до них);

надавалась значна фінансова підтримка гуманітарній сфері:

усім закладам освіти, закладам охорони здоров’я (з міського бюджету на придбання медикаментів, покращення матеріально-технічного стану, ремонт в’їздів надано допомоги на суму 260 тис. грн.), закладам культури, спорту і т. д.  

Забезпечено виконання 30 міських програм і в т.ч. програм соціального захисту, розвитку різних видів спорту, підтримки обдарованої молоді, діяльності громадських організацій, програм з благоустрою тощо.
Гребінківська міська рада не стоїть осторонь і від проблемних питань закладів освіти, які розміщені на території міста. Так, для сприяння збереженню здоров’я дітей, забезпечення учнів раціональним, якісним та безпечним харчуванням, були прийняті рішення, відповідно до яких з Програми соціально-економічного розвитку міста на 2017 рік виділено кошти на покращення матеріальної бази шкіл міста.

 
У Гребінці визначили кращі благоустроєні двори та території
 

На ці гроші закуплено та встановлено сучасне обладнання: 4-х камфорна електроплита для Гребінківської ЗОШ I-III ступенів №2 та 6-ти камфорна  електроплита для Гребінківської гімназії, електром’ясорубка та холодильник для Гребінківської ЗОШ I-III ступенів №1. Проплачено та будуть встановлені шафа пекарська для  ЗОШ I-III №4 та шафа жарочна для  Гребінківської ЗОШ I-III №2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На території міста Гребінка діє близько 30 міських Програм

З нагоди святкування Дня міста, з метою підвищення рівня благоустрою та утримання прибудинкових територій, пoлiпшeння технічного стану багатоквартирних будинків, розвитку ініціативи, активної yчacтi органів самоорганізації населення та жителів міста, керівників підприємств, установ, організацій в підвищення благоустрою та озеленення територій та вулиць виконавчим комітетом Гребінківської міської ради було затверджено Положення про проведення конкурсу-огляду «Кращий благоустрій житлового сектору».


У Гребінці визначили кращі благоустроєні двори та території
 

Вперше за перемогу в конкурсах переможці отримали від міської ради сертифікати на грошові винагороди.

Переможцями в номінації «Кращий багатоквартирний будинок» стали мешканці будинку 1/1 по вулиці Незалежності і їм був вручений сертифікат на грошову винагороду  в розмірі 10000 грн.

На ці кошти міською радою були придбані та встановлені на прибудинковій території дві лави та декоративна огорожа біля під’їздів будинку.

Так переможці конкурсу в номінації «Кращий двір», мешканці будинку № 73 по вулиці Шевченка, отримавши сертифікат на 15000 грн., придбали та встановили для дітлахів на дитячий майданчик гойдалку та гірку «Котигорошко».

У Гребінці визначили кращі благоустроєні двори та території
 

Мешканці будинку 11а по вулиці Свободи, які зайняли друге місце в номінації «Кращий двір» серед багатоповерхових будинків за отримані кошти придбали та замінять огорожу прибудинкової території.

Переможці конкурсу «Кращий благоустрій житлового сектору» в інших номінаціях теж визначились і придбали будівельні матеріали для ремонту будинків, інженерних мереж.  

Міська рада закликає та заохочує гребінківців брати активну участь у розбудові та покращенні благоустрою міста.
 
Гребінківська міська рада


Схожі матеріали:
👁 1534
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Кращий двір, двір, благоустроєні двори, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ