Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

18.10.2017

У Гребінці визначили кращі благоустроєні двори та території (ФОТО)


Про підтримку закладів освіти, медицини та підсумки використання коштів переможцями конкурсу з благоустрою


У Гребінці визначили кращі благоустроєні двори та територіїЗа неповних 2 роки роботи Гребінківської міської ради 7 скликання на чолі з міським головою Колісніченком В. І., зроблено чимало справ, а саме:
поточний ремонт доріг, тільки за 2016 рік їх проведено за рахунок бюджету міста на суму майже 4,5 млн. грн.;

проводився ремонт житлового фонду;

змінено та покращено систему зовнішнього освітлення вулиць міста (так лише в 2017 році замінено та встановлено майже 600 нових сучасних ліхтарів та встановлено світлодіодні економні лампи до них);

надавалась значна фінансова підтримка гуманітарній сфері:

усім закладам освіти, закладам охорони здоров’я (з міського бюджету на придбання медикаментів, покращення матеріально-технічного стану, ремонт в’їздів надано допомоги на суму 260 тис. грн.), закладам культури, спорту і т. д.  

Забезпечено виконання 30 міських програм і в т.ч. програм соціального захисту, розвитку різних видів спорту, підтримки обдарованої молоді, діяльності громадських організацій, програм з благоустрою тощо.
Гребінківська міська рада не стоїть осторонь і від проблемних питань закладів освіти, які розміщені на території міста. Так, для сприяння збереженню здоров’я дітей, забезпечення учнів раціональним, якісним та безпечним харчуванням, були прийняті рішення, відповідно до яких з Програми соціально-економічного розвитку міста на 2017 рік виділено кошти на покращення матеріальної бази шкіл міста.

 
У Гребінці визначили кращі благоустроєні двори та території
 

На ці гроші закуплено та встановлено сучасне обладнання: 4-х камфорна електроплита для Гребінківської ЗОШ I-III ступенів №2 та 6-ти камфорна  електроплита для Гребінківської гімназії, електром’ясорубка та холодильник для Гребінківської ЗОШ I-III ступенів №1. Проплачено та будуть встановлені шафа пекарська для  ЗОШ I-III №4 та шафа жарочна для  Гребінківської ЗОШ I-III №2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На території міста Гребінка діє близько 30 міських Програм

З нагоди святкування Дня міста, з метою підвищення рівня благоустрою та утримання прибудинкових територій, пoлiпшeння технічного стану багатоквартирних будинків, розвитку ініціативи, активної yчacтi органів самоорганізації населення та жителів міста, керівників підприємств, установ, організацій в підвищення благоустрою та озеленення територій та вулиць виконавчим комітетом Гребінківської міської ради було затверджено Положення про проведення конкурсу-огляду «Кращий благоустрій житлового сектору».


У Гребінці визначили кращі благоустроєні двори та території
 

Вперше за перемогу в конкурсах переможці отримали від міської ради сертифікати на грошові винагороди.

Переможцями в номінації «Кращий багатоквартирний будинок» стали мешканці будинку 1/1 по вулиці Незалежності і їм був вручений сертифікат на грошову винагороду  в розмірі 10000 грн.

На ці кошти міською радою були придбані та встановлені на прибудинковій території дві лави та декоративна огорожа біля під’їздів будинку.

Так переможці конкурсу в номінації «Кращий двір», мешканці будинку № 73 по вулиці Шевченка, отримавши сертифікат на 15000 грн., придбали та встановили для дітлахів на дитячий майданчик гойдалку та гірку «Котигорошко».

У Гребінці визначили кращі благоустроєні двори та території
 

Мешканці будинку 11а по вулиці Свободи, які зайняли друге місце в номінації «Кращий двір» серед багатоповерхових будинків за отримані кошти придбали та замінять огорожу прибудинкової території.

Переможці конкурсу «Кращий благоустрій житлового сектору» в інших номінаціях теж визначились і придбали будівельні матеріали для ремонту будинків, інженерних мереж.  

Міська рада закликає та заохочує гребінківців брати активну участь у розбудові та покращенні благоустрою міста.
 
Гребінківська міська рада


Схожі матеріали:
👁 1533
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Кращий двір, двір, благоустроєні двори, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка
На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ... На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ...
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ