Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

26.03.2013

У Гребінці завершився Чемпіонат України з міні-футболу серед дівчат 1996-97 р.н


Переможцем змагань стала саме гребінківска молодь


У Гребінці завершився Чемпіонат України з міні-футболу серед дівчат 1996-97 р.н

Підішли до завершення фінальні ігри старшої вікової групи. За звання чемпіона билися 6 команд, які за останні півроку провели два ігрових етапи, зігравши по 10 матчів.

До звітної стадії турніру підійшли два явно виражених лідера: "Беличанка ДЮСШ" Коцюбинське і хазяїни турніру "Надія" Гребінка, ті, що набрали по 11 залікових очок.

Переможцем змагань стала саме гребінківска молодь. Вона з легкістю обійшла усіх своїх суперників з сумарним рахунком 25-0. У останній ігровий день зупинити чемпіонський запал "Надії" був шанс у футзалісток з коцюбинської ДЮСШ(у першому колі матч між цими командами завершився бойовою нічиєю 5: 5), але одного бажання, на жаль, не вистачило - у результаті "аргентинсько-ямайський" рахунок 5 : 0. Поступившись в очному поєдинку, "Беличанка ДЮСШ" зайняла друге місце.

Найпотужніша боротьба розгорнулася за 3-е місце в чемпіонаті. На нього претендували відразу 3 команди- учасниці. І якщо після першого етапу в трійці лідерів ми спостерігали уманську команду "Ятрань УДПУ", то вже після поразки 2:8 від волинського клубу "Ладомир", що займав п'ятий рядок, команди помінялися місцями в турнірній таблиці. Таке положення, у результаті, і закріпилося за ними. Відмітимо, що футбольна Волинь дала гідний бій кожному учасникові турніру.

Стабільне четверте місце упродовж усього турніру - на рахунку полтавського колективу "Ніка". У другому крузі "червоно-чорні" все ж зуміли відігратися за прикрі осінні поразки від уманської і коцюбинської команд.

У завершенні усіх нас чекала церемонія нагородження і підведення підсумків усього турніру. Приємним сюрпризом для любителів спорту стала поява відомого теле-радіокомментатора Сергія Савелія.

Заслужений журналіст по футболу Украины відмітив високий рівень гри учасників змагань і побажав не зупинятися на досягнутому, пробивати собі дорогу у великий спорт і заявити про себе на весь світ у футболці збірної України.
- "Кращий воротар" - Раткович Інна ("Ладомир")
- "Кращий бомбардир" - СИВАКОВА Дарина("Беличанка ДЮСШ")
- "Кращий захисник" - Гловацька Вікторія (Ніка)
- "Кращий нападаючий" - ШЕВЧЕНКО Юлія ("Надія")

Надаємо вашій увазі звідну таблицю результатів :
 
У Гребінці завершився Чемпіонат України з міні-футболу
 
 
У Гребінці завершився Чемпіонат України з міні-футболу
ФК "Надія" Гребінка


Схожі матеріали:
👁 1788
Категорія: Спорт
Теги: дівчата. Гребінка, Надія, чемпіонат України, Сергій Савелій, міні-футбол




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ