Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

04.04.2016

У Гребінці зловмисник протягом години викрав два велосипеда марок «Салют» та «Україна»


На Гребінківщині поліція повернула власникам велосипеди


На Гребінківщині поліція повернула власникам велосипедиПоліцейські Гребінківського відділу по «гарячих слідах» затримали злодія, який протягом години викрав два велосипеда.

До чергової частини Гребінківського відділу поліції майже одночасно надійшли дві заяви про крадіжки велосипедів.

У двох містян викрали велосипеди марок «Салют» та «Україна».

Працівники поліції оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився 51-річний раніше неодноразово судимий безробітний місцевий житель. Чоловік пояснив, що велосипеди планував продати, а гроші витратити на алкогольні напої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Унаслідок ДТП на Полтавщині загинув велосипедист

Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Передбачене покарання – арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

 

 
За інформацією Гребінківського відділу поліції
ГУНП в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 1280
Категорія: Події
Теги: україна, велосипед, Крадіжка, салют




Всього коментарів: 1

0
1 girkij   (07.04.2016)
Красти велосипеди в Гребінці стало поширеним буденним явищем. Навіть на Благовіщення чергового велосипеда викрадено у медичного працівника під час перебування останнього на робочому місці з під будівлі районної поліклініки. По залишеному сліду видно, що його в замкненому стані волоком витягли через центральний заїзд ЦРЛ, потім злодій звернув до вузького провулку з виходом до вул. 1 Травня.
Тож тільки спільними зусиллями, підвищивши пильність і загальну солідарність порядних громадян можна ефективно боротися з такими злочинами, та допоможе правоохоронним органам і власникам транспорту повернути свою власність.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...
ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО) ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО)

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ