Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

23.10.2017

У Гребінці змагаються чинний міський голова, голова РДА і місцевий лідер «Свободи»


До Гребінківської ОТГ увійдуть також села Слободо-Петрівської та Мар’янівської сільрад


У Гребінці змагаються чинний міський голова, голова РДА і місцевий лідер «Свободи»Кандидатів на посаду голови громади всього троє і ознак боротьби не помітно.

Міська територіальна виборча комісія сформувала у майбутній об’єднаній громаді 26 округів – 23 у місті Гребінка, 1 – у Мар’янівській сільраді (села Мар’янівка і Новодар), 2 округи – у Слободо-Петрівській (села Слободо-Петрівка, Загребелля, Оржиця, Гулаківка, Польове). На вибори надійшла державна субвенція у розмірі 345 тис. грн.

За словами жителів Гребінки, у місті взагалі відсутній передвиборчий ажіотаж. На вулицях не розклеюють і не роздають листівок, кандидати у голови лише проводять зустрічі з виборцями, та й то не часто.

Про двох кандидатів і так усі все знають, третій настільки зайнятий волонтерством (ремонтує автомобілі, на яких їздять українські воїни на Донбасі), що не розмінюється на агітацію.

Чинний міський голова і кандидат у голови 48-річний ВІТАЛІЙ КОЛІСНИЧЕНКО – член «Радикальної партії Олега Ляшка». Міським головою став 2015 року, одержавши на 6,4% більше голосів за основного конкурента Сергія Мокроусова. Віталій Іванович народився і виріс у Слободо-Петрівці та з липня 1998 р. по листопад 2015 р. був головою цього села.

Трудову діяльність розпочав у 1987 р. на посаді водія колгоспу. Служив у армії з травня 1987 р. до травня 1989 р. у Вірменії (м. Кіровакан), Афганістані (м. Кундуз), Таджикистані (м. Душанбе).

Нагороджений медалями: «За відзнаку у військовій службі ІІ ступеня», «За відвагу». З 2013 року очолює Гребінківську районну організацію воїнів-інтернаціоналістів.

Після служби в армії працював у колгоспі ім. Г. Кагамлика, потім у Гребінківській дистанції колії. З грудня 1993 р. до березня 1997 р. – учитель допризовної підготовки юнаків Слободо-Петрівської школи. З квітня 1997 р. до липня 1998 р. – голова СФГ «КВІН».

Кандидат на посаду голови громади
 

Брав участь у будівництві фортифікаційних споруд на прилеглій до зони АТО території.
За 2016 рік отримав 137 483 грн. зарплати і 75 256 грн. пенсії. Має 2 автівки: «ВАЗ 21114» 2006 р. в. та «КІА CEE’D» 2012 р. в.

Виявив себе як господар, наводячи лад у місті. За головування Колісниченка ремонтуються дороги, комунікації, встановлюються дорожні знаки, покращується освітлення, встановлюються нові урни, придбані автомобілі для збору сміття та інше.

ВІТАЛІЙ РОСПОПОВ народився 23 травня 1961 року в с. Олександрівка Гребінківського району Полтавської області. Має вищу освіту.

Закінчив у 1983 році Київський державний педагогічний інститут ім. Горького (нині Національний педагогічний університет імені Драгоманова) та отримав кваліфікацію вчителя фізики та астрономії середньої школи.

Трудову діяльність розпочав у 1983 році на посаді вчителя математики Величківської восьмирічної школи в с. Лазірки, Оржицького району Полтавської області.

З 1985 року працював вчителем в Гребінківському районі.

З вересня 2005 року по червень 2006 року працював директором Гребінківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 м. Гребінка Полтавської області.

З червня 2006 року по червень 2010 року працював першим заступником голови Гребінківської районної державної адміністрації Полтавської області.

З липня 2010 року по серпень 2013 року працював директором районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Гребінка Полтавської області.

3 2013 року - вчитель фізики загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №212 Деснянського району м. Києва.

24 березня 2015 року Президент України Петро Порошенко, указом № 286/2015-рп «Про призначення Віталія Васильовича Роспопова головою Гребінківської районної державної адміністрації Полтавської області--, призначив голову Гребінківської РДА.

04 жовтня 2017 року - зареєстрований як кандидат на посаду голови Гребінківської об’єднаної територіальної громади.

Кандидат на посаду голови громади
 

53-річний СЕРГІЙ ЛЕВЧЕНКО очолює Гребінківський осередок ВО «Свобода», має псевдонім «Українець». Нині непрацюючий офіційно, фактично ж займається волонтерством.

Має дружину, двох доньок і сина.

Юнаком в училищі здобув спеціальність токаря-оператора, відслужив у армії та працював на залізниці. Після отримання там травми працював охоронником, особистим охоронцем. Потім заснував приватне підприємство, яке надавало бухгалтерські послуги за допомогою програми «1С» підприємствам по всій Україні.

Гребінківська міська громада: Виборчі списки кандидатів в багатомандатному виборчому окрузі

В останні 3 роки Сергій Іванович полишив усі справи й займається допомогою фронту. Перетворив свій двір і гараж на автомайстерню. Ремонтує старі автомобілі, переобладнує авто для солдатів.

Іноземні машини придатні для бездоріжжя, тому їх і приганяють із-за кордону, щоб відправити в зону АТО. Але ці витривалі до поганих умов автомобілі складно ремонтувати у зоні бойових дій. Немає запчастин, ніде взяти інструменти та необхідні агрегати.

Кандидат на посаду голови громади
 

Чимало підприємців відгукуються, коли волонтер приходить до них із простягнутою рукою, але далеко не всі. Сергій Левченко витрачає все, що може, ще й бере участь у відправці гуманітарних посилок солдатам. Нині на ремонті знаходяться три машини, тож агітацією за себе займатись ніколи.

У разі обрання першочергово хоче покращити життя на околицях Гребінки, про які не піклувалася достатньо ніяка попередня влада. Це кутки Запуття, Корея, Городище, де немає ні доріг, ні магазинів. Щоб вони ожили, потрібен дитсадок, сучасний торговий центр. А також треба пустити рейсовий міський автобус.

За матеріалами "Події та коментарі"


Схожі матеріали:
👁 2178
Категорія: Новини Гребінки
Теги: колісніченко, Роспопов, свобода, Гребінка, Слободо-Петрівська, ОТГ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...
У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з... У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з...
На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра... На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра...
На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр... На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр...
На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово... На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово...
Згоріли вщент: у Полтаві невідомі вночі підпалили два авт... Згоріли вщент: у Полтаві невідомі вночі підпалили два авт...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ