Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

17.11.2016

У Гребінківській гімназії провели семінар директорів шкіл


Під час підсумкового засідання директор Отченко О.П. зауважив, що незабаром школі виповниться 100 років


У Гребінківській гімназії провели семінар директорів шкіл11 листопада 2016 року в Гребінківській гімназії відбувся семінар директорів загальноосвітніх навчальних закладів району на тему: «Формування інноваційного освітнього простору закладу на засадах компетентнісного підходу як одна із умов підвищення якості освіти».  

Його девізом став вислів «Розкажи мені, і я забуду, навчи мене, і я запам’ятаю, залучи мене, і я вивчу».

Учасників семінару – очільників шкіл, в.о. начальника Зінченко В.А. та методистів РМК відділу освіти, молоді та спорту  райдержадміністрації,  гостинно зустріли у фойє гімназії директор - Отченко О.П., учителі та учні.
Школярі подарували гостям свої поетично - музичні вітання. Педагоги гімназії провели майстер-класи і поділилися  досвідом впровадження освітніх інновацій у навчально-виховному  процесі  сучасної школи з метою виховання творчої особистості, здатної до швидкої адаптації у нових життєвих умовах.

Під керівництвом вчителя початкового навчання Богомаз Л.І. гості, у якості школярів, виготовляли аплікацію «Сова», з вчителем інформатики Степанцем П.А. вчилися розпізнавати та боротися з комп’ютерними вірусами, а з вчителем іноземної мови Гавриленком А.О. – виконували  предметні завдання на екрані сенсорної  інтерактивної дошки.  Психолог Несен І.М.  поділилася з учасниками семінару методами зняття стресу та емоційної напруги, подарувала розмальовки для дорослих «Антистрес».

Гості ознайомилися з творчим доробком учнів та учителів гімназії: методичними брошурами, учнівськими науковими роботами, досягненнями членів літературної студії «Ліра» під  керівництвом вчителя  Устіловської Т.О. та гуртка образотворчого мистецтва під керівництвом Калини Т.В., вишивками вчителя української мови та літератури Наталенко О.А. та картинами з атласних стрічок вчителя фізичного виховання Кузьменко Н.В.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полтавщина отримає з держбюждету майже 52 млн грн на освіту

Під час підсумкового засідання директор Отченко О.П. презентував Гребінківську гімназію, розповів про досягнення та проблеми навчального закладу, зауваживши, що незабаром школі виповниться 100 років.

Директор Тарасівської ЗОШ І-ІІІ ступенів  Лисенко М.А. поділився досвідом впровадження хмарних технологій  в освітній процес, відзначивши, що завдяки використанню хмарних технологій, для навчального закладу з'являються нові можливості управління і організації навчально-виховної діяльності, що забезпечується впровадженням «віртуальної учительської», «віртуальних методичних кабінетів», «віртуальних класів», «віртуального документообігу», організації дистанційного навчання учнів.

По закінченню семінару кожен із гостей отримав подарунки, виготовлені власними руками вихованців школи під керівництвом вчителя трудового навчання Кривенко Н.С.

 












 
Відділ освіти Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 1552
Категорія: Освіта
Теги: Гімназія, директор, семінар, освіта, Гребінка, школа, Отченко




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...
ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО) ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО)

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ