Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

29.11.2016

У Гребінківській гімназії влаштували свято “Осінь у лісі”


Метою цього свята було закріпити знання учнів про зміни в лісі восени, про підготовку тварин до зими


У Гребінківській гімназії влаштували свято “Осінь у лісі”24 листопада у Гребінківській гімназії на групі продовженого дня перших, третіх класів відбулося цікаве, змістовне свято “Осінь у лісі”.

Метою цього свята було закріпити знання учнів про зміни в лісі восени, про підготовку тварин до зими. Розвивати пізнавальні інтереси, викликати бажання дізнаватися більше про природу рідного краю.

На цьому дійстві були присутні: класні керівники першого та третього класів Андрущенко В.О., Пікуль Л.В., заступники директора, батьки учасників та вихованці паралельної групи.

Свято розпочалось віршами про осінь, які з захопленням розповідали діти перших класів. До святкового залу, в гості до Лісовика завітала чарівна Пані Осінь, щоб дізнатися про підготовку звірів до зими.

Разом з Осінню учні третього класу ввели всіх присутніх у святковий ліс. Кожна дитина ввійшла в образ свого героя, який мешкає в лісі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська школа №1: Місячник правових знань

Своїми розповідями, піснями, танцями вони ознайомлювали нас з життям тварин в осінньому лісі. Під час свята проводилися різноманітні конкурси, в яких приймали участь всі бажаючі.

Цей захід порадував дітей, батьків та вчителів. Він був змістовним, цікавим та емоційним. Протягом усього свята виховувалась любов та бережливе ставлення до природи.

"Я гадаю, що такі заходи потрібно проводити частіше, бо вони згуртовують дітей і заохочують робити щось нове. Виношу подяку батькам та вчителям за допомогу і підтримку в проведенні цього свята", -  наголосила вихователь Оксана Гуляй.

 
 

Гуляй Оксана


Схожі матеріали:
👁 1105
Категорія: Освіта
Теги: ліс, свято, новини Гребінки, Grebenka.com, природа, Гребінківська гімназія, Осінь у лісі




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ