Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

15.10.2018

У Гребінківському відділі поліції підбили підсумки роботи за дев'ять місяців 2018 року


Кількість зареєстрованих фактів шахрайств також знизилася з 14 у 2017 до 4 у цьому році


У Гребінківському відділі поліції підбили підсумки роботи за дев'ять місяців 2018 року Завдяки спільній співпраці слідчого відділення із оперативними службами та при процесуальному керівництва прокуратури Гребінківському відділу поліції протягом 9 місяців 2018 року вдалося досягти позитивних результатів у службовій діяльності.

Так за звітний період на території обслуговування Гребінківського відділу поліції зареєстровано 214 кримінальних правопорушень, що на 7,35% менше у порівнянні з 2017 роком, з них 53 тяжких та особливо тяжких.

Протягом 9 місяців 2018 року з обвинувальним актом до суду направлено 150 матеріалів про скоєння кримінальних правопорушень ( в 2017 році – 136). За вказаний період часу по 91 кримінальному провадженні особам оголошено про підозру.

За звітний період в Гребінківському відділі поліції зареєстровано 1 факт умисного тяжкого тілесного ушкодження, яке розкрито, 3 факти розбою – 2 з яких розкрито.

Незаконних заволодінь транспортними засобами зареєстровано -3, всі факти розкрито.
Спостерігається тенденція зменшення крадіжок так за звітний період 2017 року було зареєстровано 146 фактів крадіжок, а у 2018 – 95.

Кількість зареєстрованих фактів шахрайств також знизилася з 14 у 2017 до 4 у цьому році.
Одним із пріоритетних напрямів службової діяльності поліції є протидія незаконному обігу наркотичних засобів. Упродовж звітного періоду даного роду кримінальних правопорушень зареєстровано 54, з них по 48 правопорушенням особам повідомлено про підозру, у тому числі викрито 7 фактів збуту наркотичних речовин, за якими по 6 правопорушенням особам повідомлено про підозру, 2 наркопритони та 1 нарколабораторія.

З метою недопущення вчинення злочинів із застосуванням вогнепальної зброї працівниками поліції вживались заходи щодо виявлення фактів незаконного поводження зі зброєю. Так за 9 місяців 2018 року було зареєстровано 5 таких фактів, за якими особами повідомлено про підозру.

Протягом звітного періоду працівниками поліції виявлено та припинено 1508 адміністративних правопорушень. До адміністартивної відповідальності за появи та розпиття алкогольних напоїв у громадському місці ( ст. 178 КУпАП) притягнуто 327 осіб, за вчинення дрібного хуліганства- 4 особи.

Працівниками поліції звернуто увагу на боротьбу з самогоноварінням. За 9 місяців 2018 року притягнуто до відповідальності за ознаками ст. 176 КУпАП 92 особи.

Також, з метою попередження рецидивної злочинності працівниками поліції здійснювались систематичні перевірки раніше судимих осіб, а також осіб, які засуджені до покарань не пов'язаних з позбавленням волі. Так, до адміністративної відповідальності за порушення адміністративного нагляду за 9 місяців 2018 року складено 7 адміністративних протоколів.

Здійснювались заходи щодо профілактики вчення злочинів та правопорушень неповнолітніми. З цією метою в навчальних закладах міста та району інспектором ювенальної превенції проводились профілактичні бесіди та виступи на правову тематику, щодо пропаганди здорового способу життя, недопущення вчинення неповнолітніми правопорушень та безпеки дорожнього руху. Всього проведено 95 тематичних виступів та лекцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині з початку року поліцією розкрито понад 270 фактів крадіжок телекомунікаційного обладнання

Окрім цього інспектором ювенальної превенції відділу поліції протягом року спільно із службами у справах дітей міської та районної ради було проведено 18 відпрацювання місць масового відпочинку молоді. Проводилась робота щодо виявлення осіб, які неналежно виконують обов’язки по вихованню дітей. Так, протягом звітного періоду за невиконання батьками обов’язків по вихованню своїх дітей 55 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.

Так, кількість злочинів, вчинених неповнолітніми протягом звітного періоду становить 3 осіб.

На сьогодні Гребінківський відділ поліції укомплектовується мотивованими до роботи кадрами, які націлені на забезпечення належного правопорядку в місті та районі, адже перед поліцією поставлені конкретні завдання, які є пріоритетними для суспільства і держави.

Гребінківський відділ поліції


Схожі матеріали:
👁 1067
Категорія: Новини Гребінківської громади
Теги: Звіт, правопорушення. злочини, підсумки, поліція, Гребінка, шахрайства




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ