Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

10.03.2012

У квітні на Полтавщині стартує благодійний фонд „Серце до серця"



У квітні на Полтавщині стартує благодійний фонд „Серце до серця"

Сьомий рік поспіль Всеукраїнський благодійний фонд „Серце до серця" організовує збір коштів для закупівлі обладнання в дитячі лікарні.

У 2012 році акція проходитиме з 16 квітня по 6 травня. Темою цьогорічної акції, як і минулого року, є дитячий цукровий діабет. Кошти збиратимуться на інсулінові помпи для дітей віком до п’яти років.

Нагадаємо, що у 2011 році на Полтавщині в рамках акції було придбано чотири інсулінові помпи Dana IIS та систему моніторингу глюкози у дитячу лікарню по провулку Рибальському, 10-а.

Протягом шести років діяльності фонду „Серце до серця" в Україні було зібрано більш ніж 12,2 мільйонів гривень. Зокрема, у 2011 році зібрана сума становила близько 4 мільйонів 57 тисяч гривень. Внесок Полтавщини минулого року склав майже 143,5 тисяч гривень.

Традиція проведення благодійної акції прийшла до нас з Польщі, де фестиваль „Великий оркестр святкової допомоги" існує більше 20 років. Так, минулоріч на потреби польських лікарень було зібрано майже 13,8 мільйонів доларів.

В Україні акція „Серце до серця" проходить за підтримки Міністерств освіти і науки, охорони здоров’я та культури і туризму.

Долучитися до збору коштів, допомогти врятувати дитяче життя і здоров’я – посильна і добра справа для кожного з нас!

Інна Дахно, Головне управління інформаційної та
внутрішньої політики облдержадміністрації


Схожі матеріали:
👁 1345
Категорія: Полтавщина
Теги: Полтавщина, благодійний фонд, „Серце до серця, квітень




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ