Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

31.08.2013

У Миргороді на аеродромі відбувся день відкритих дверей присвячений дню Авіації України (ФОТО)


Сьогодні в Україні відзначають День авіації


Миргородський аеродром приймав гостей

31 серпня 2013р на базі аеродрому в м. Миргороді відбувся день відкритих дверей присвячений дню Авіації України. Як це прийнято у військових, всі заплановані заходи проведені на високому професійному рівні, по військовому чітко з урахуванням святкового настрою цивільних гостей.

Незважаючи на похмуру і дещо прохолодну погоду до аеродрому прибуло багато гостей, хто автобусом, хто власним транспортом, хто пішки, але ніхто не хотів пропустити нагоду поспілкуватися з військовими спеціалістами та отримати інформацію з перших вуст про тактико-технічні характеристики озброєння та стан бойової готовності особового складу військової частини.

Урочисто по військовому відрапортували командиру частини про готовність служб до проведення святкових заходів. І нарешті розпочалося саме цікаве, для нас цивільних, це демонстрація військової бойової техніки та допоміжного військового спорядження. Пілоти і технічний персонал з надзвичайною терпимістю відповідали на запитання гостей, адже питання задавали і малеча  і люди середнього та похилого віку, всі отримали вичерпні відповіді на поставлені запитання.

Тільки малеча та підлітки в своєму захваті порушували розмірений ритм аеродрому, невеликими групами перебігали від літака до літака, в запалі сперечалися про технічні можливості бойової техніки і тільки військові спеціалісти аргументовано роз’яснювали правоту тієї чи іншої груп дітлахів. Цікаво було спостерігати коли в обговоренні військової тематики приймали участь 12 річний підліток з 68 річним дідусем, які обмінювалися враженнями, знаннями та досвідом.





Це свято об’єднало всі вікові групи гостей. Неможливо перерахувати всього того що було оглянуто гостями: літаки, озброєння, кабіна пілота, авто та спецтехніка, намет для контрактників де юнаки змогли отримати відповіді про умови служби за контрактом і багато іншого. Також було дозволено перевдягатися в військове вбрання та фотографуватися на фоні військової техніки. Кожний мав бажання відчути на собі тягар військової служби в армії, хоча б на деякий час.

Особливо всіх привернула увага до малюка років 6-7, якого вдягли в військову форму, вдягли бронежилет і в руках ще тримав автомат. Малий стояв і тремтів, чи то від ваги амуніції, чи від хвилювання, чи від радості. Жіночка запричитала: «дитина ледь тримається на ногах вся тремтить від тягаря, ноша йому ще не під силу».





На що чоловік, в якому по виправці відчувається в минулому військового, відповів що «разом з вдяганням військової форми ти береш на себе велику відповідальність і навіть дитина на підсвідомому рівні відчуває тяжку ношу відповідальності яку він візьме на себе через декілька років». На мудрі слова натовп схвально зашепотів. Враження, хвилювання і інші емоції переповнюють від побаченого і в польових умовах не на жарт розігрався апетит.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На шкільному базарі головне - не прогадати з якістю товару

Для поповнення втраченої енергії від цього видовища військові розгорнули польову кухню та приготували солдатську кашу. А каша яка смачна, навіть смачніша за домашні млинці та інші ласощі, навіть добавки попросили. Не хотілося покидати це привітне та гостинне місце.

Живе спілкування з військовими, побачити своїми очима потужність військової техніки та й в кінці то кінців помацати своїми руками, по ефективності патріотичного виховання молоді не замінить ні телебачення ні реклама. А нам залишається лише подякувати командування військової частини за чудове свято.






































































Су-27  важкий багатоцільовий високоманевровий всепогодний винищувач четвертого покоління


Схожі матеріали:
👁 1666
Категорія: Полтавщина
Теги: День авіації, свято, Миргород, військова частина, літак




Всього коментарів: 2

0
2 Admin   (01.09.2013)
А там і стоїть пряма силка на сайт myrgorod.net Див. праворуч перед фото


0
1 Ян   (01.09.2013)
Когда используете материл ставте откуда брали текст, материал был взят с myrgorod.net

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ