Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

28.04.2018

У навчальних закладах Гребінківщини пройшов Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності


Захід було проведено з метою формування у дітей та учнівської молоді уявлення про причини виникнення пожежі в побуті та її наслідки


У навчальних закладах Гребінківщини пройшов Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльностіЗ 23 по 27 квітня 2018 року у закладах освіти Гребінківського району проходив Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.

Захід було проведено з метою формування у дітей та учнівської молоді уявлення про причини виникнення пожежі в побуті та її наслідки, навчання учнів правильно діяти у випадку виникнення пожежі, розвитку навичок самозахисту, виховання розсудливості, почуття відповідальності за свої вчинки.

Протягом Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності у закладах освіти були проведені класні години, бесіди, вікторини, конкурси відповідної тематики. Поновлені стенди, куточки з безпеки життєдіяльності, розміщені тематичні плакати з надання першої допомоги при опіках, як вберегтися від опіків у побуті.
В Кулажинській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено об’єктове тренування. Учні школи продемонстрували свої знання правил поводження при виникненні пожежі та практично відпрацювали плани евакуації на випадок надзвичайних ситуацій.

Під час проведення Тижня безпеки дитини в ДНЗ «Берізка» с. Почаївка, ДНЗ «Ромашка» с. Корніївка вихователі проводили з дітьми тематичні заняття, дидактичні, сюжетні, театралізовані, конструктивно-будівельні ігри з елементами безпеки життя, конкурси, естафети, змагання, екскурсії та прогулянки, читання творів художньої літератури відповідної тематики, аналіз небезпечних ситуацій та вивчали правила поведінки в довкіллі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці пройшли змагання першості Полтавської області з легкої атлетики (ФОТО)

Дошкільнята середніх та старших груп здійснили екскурсії на природу, де вихователі ознайомили їх із правилами безпечної поведінки в довкіллі та на ігровому майданчику.
В кожній групі дошкільного закладу оформлено куточки «Безпека дитини», підготовлено і оформлено виставки дитячих малюнків на тему «Безпека життя і здоров’я дитини».

Заходи, проведені в рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності, допоможуть учням зберегти життя, здоров’я та зорієнтуватися у нестандартній ситуації.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

 

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

 

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

 

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

 

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

 

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності
 

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 1214
Категорія: Освіта
Теги: Ромашка, Берізка, Почаївка, діти, вихователі, пожежа, ДНЗ, Корніївка, тиждень безпеки




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ