Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

20.09.2020

У Пирятині святкування Дня міста завершилося вечірнім концертом


Святковий настрій пирятинцям та гостям міста дарували артисти культурно-громадського центру.


У Пирятині святкування Дня міста завершилося вечірнім концертомПирятин – найкрасивіше козацьке місто на Полтавщині, святкував День народження та перший 5-річний ювілей з дня створення Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади.

Зі святом присутніх привітав міський голова Олексій Рябоконь.Побажав миру та злагоди у кожній домівці. Відзначив величезний вклад у розвиток та процвітння міста саме жителів Пирятина.

Велику роль у його розвитку відіграють приватні підприємці, яких сьогодні урочисто відзначено дипломами Пирятинської міської ради. У традиційному конкурсі „Кращий підприємець ОТГ‘‘ цього річ Пирятинська районна спілка споживчих товариств у номінації „Краще підприємство-2020 року‘‘здобула перемогу, друге місце отримало ОСББ „Соборна, 47‘‘.

„Кращим підприємцем – 2020 року‘‘ визнано Оксану Згібнєву. Олег Барабаш отримав Диплом за ІІ місце.

Приємно, що вже доброю традицією стало присудження стипендії обдарованим дітям Пирятинської громади. Саме вони прославляють наше місто на конкурсах, змаганнях, олімпіадах обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів. Тож Олексій Рябоконь із задоволенням та гордістю вручив сертифікати про призначення стипендій Анастасії Кальницькій, Марині Гримашевич, Софії Онікієнко, Владиславу Скочку, Вікторії Тараненко – за особливі досягнення в галузі фізичної культури та спорту, Юлії Деркач, Анастасії Налчаджі, Андрію Попову, Людмилі Роговій – за високі успіхи та досягнення в освіті, Валерії Миленко та Олені Бусло – за досягнення в галузі мистецтва.

День міста Пирятин
 

За доброю традицією, виконавчим комітетом Пирятинської міської ради проводиться конкурс з благоустрою міста „Найкращий будинок та благоустрій території‘‘, адже саме від жителів громади залежать їхні умови життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці відзначили 77 роковини визволення міста від фашистських загарбників (ФОТО)

У номінації „Найкращий під’їзд багатоповерхового будинку‘‘ перемогу здобув під’їзд №1 ОСББ „Соборна, 47‘‘, другим став під’їзд №2 ОСББ „Злагода‘‘. Грамотами та цінними подарунками у номінації „Найкраща прилегла територія до підприємства, установи та організації‘‘ відзначено Пирятинський краєзнавчий музей (ІІІ місце), Пирятинська загальноосвітня школа №4 (ІІ місце) та Державне підприємство „Пирятинське лісове господарство‘‘ (І місце).

День міста Пирятин
 

„Найкращий приватний будинок‘‘ визнано у Ігоря Тищенка по провулку Затишний. ІІ місце у цій номінації у Таїсії Андрейко, що мешкає по вулиці Пушкіна. ІІІ місце отримав будинок Інни Жук, який розташований по вул.. Набережна.

День міста Пирятин
 

Подяками Пирятинської міської ради нагороджено учасників конкурсу з благоустрою Олену Жагло, Наталію Вовченко, Валентину Ковальову та Людмилу Лисянську. Це саме ті люди, які прагнуть до затишного та комфортного проживання в об’єднаній громаді.


День міста Пирятин
 

За активну громадську позицію та з нагоди 5-річчя створення Пирятинської ОТГ та Дня міста почесними грамотами відзначено Володимира Криворучка, лікаря-стоматолога, Ніну Клітко, члена виконкому міської ради, Станіслава Волика, головного інженера ТОВ „Пирятинський сирзавод‘‘, ПП „Удайбудпроект‘‘. Також грамотами та подяками Пирятинської міської ради нагороджено Пирятинські очисні споруди, Лідію Прокопенко,Олександра Шудрю, Тетяну Зубенко, Миколу Бурого, Анну Тристан, Сергія Козіна, Андрія Рутенка, Валерія Козіна, Лідію Самойлік, Оксану Маслак. Саме вони допомагають пирятинській громаді бути успішною та економічно стабільною.

День міста Пирятин
 

Святковий настрій пирятинцям та гостям міста дарували артисти культурно-громадського центру.



День міста Пирятин


День міста Пирятин


День міста Пирятин


Пирятинська міська рада


Схожі матеріали:
👁 1268
Категорія: Полтавщина
Теги: пирятин, ОТГ, День міста, вечірній концерт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ