Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

24.05.2019

У Пирятині відбулося ЗНО з української мови і літератури


Всього виявили бажання скласти тестування 450 осіб з Пирятинського, Гребінківського та Чорнухинського районів


У Пирятині відбулося ЗНО з української мови і літератури23 травня 2019 року, в Пирятині на пунктах тестування Пирятинський ліцей та Опорний заклад Пирятинська зш І-ІІІ ст. № 6 було проведено обов’язкове для усіх учасників зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури, результати якого зараховуватимуться як державна підсумкова атестація навчального курсу з української мови, а також як вступний тест для бажаючих вступати до закладів вищої освіти у цьому році.

Всього виявили бажання скласти тестування 450 осіб з Пирятинського, Гребінківського та Чорнухинського районів. Не з’явилися на пункти тестування 9 осіб.

До роботи на пунктах тестування ЗНО з української мови та літератури було залучено 90 педагогічних працівників.

Максимальна кількість тестових балів за виконання частини тесту „Українська мова“ дорівнює 68 тестовим балам.

Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи з української мови і літератури дорівнює 104 балам.

З метою інформування учасників зовнішнього незалежного оцінювання у п’ятницю, 24 травня, будуть опубліковані правильні відповіді на завдання тесту за посиланням сайту http://osvita.ua (Відповіді на тести ЗНО).

Таблиця відповідності тестових балів оцінкам за шкалою від 1 до 12 балів з української мови та таблиця переведення тестових балів з української мови і літератури у рейтингову оцінку за шкалою від 100 до 200 балів будуть опубліковані за підсумками засідання експертної комісії з питань визначення результатів ЗНО, що відбудеться не пізніше 13 червня.

Результати тестування з української мови і літератури будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників ЗНО до 14 червня.

Після цього школи отримають результати державної підсумкової атестації своїх випускників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині відбулися навчально-польові збори для одинадцятикласників

Учасники тестування, які не змогли взяти участь в зовнішньому оцінюванні на пунктах тестування у м. Пирятин через об’єктивні причини, можуть протягом 5 робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та відповідну заяву.

Додаткова сесія ЗНО з української мови і літератури відбудеться 3 липня.

Пирятинська міська рада


Схожі матеріали:
👁 929
Категорія: Освіта
Теги: українська мова, тестування, Результати, Гребінка, пирятин




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ