Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

19.07.2013

У ритмі живої рок-музики та шумі потужних байків у Гребінці пройшов 15-й мото-рок-фестиваль


Генеральний спонсор фестивалю Гребінківська районна молодіжна громадська організація мотоклуб "Лінкольн".


У ритмі живої рок-музики та шумі потужних байків у Гребінці пройшов 15-й мото-рок-фестиваль

Чим відоме місто Гребінка? Чудовою залізницею, славетними земляками, безкраїми полями, привітними людьми і звісно ж - мото-рок-фестивалем "Небеса".

Генеральний спонсор фестивалю Гребінківська районна молодіжна громадська організація мотоклуб "Лінкольн". В цьому році фестиваль святкував своє 15-річчя. Тоді, у 1998 році, він був створений в пам'ять про талановиту людину, саксофоніста та акордеоніста з групи "Містер Твістер" Василя Деркача та всіх тих, хто загинув в молодому віці.

Історія фестивалю "Небеса" розпочиналася з районного будинку культури, а вже згодом він "перекочував" в місцевий парк "Юність".

Гребінка - невелике, тихе містечко, юні жителі якого щорічно чекають на початок липня, адже саме тоді в гості приходять "Небеса"... На цю подію очікують не лише байкери та музиканти, а й просто "любителі". "Небеса" об'єднують різних за віком та поглядами людей. Не обов'язково ти маєш любити "поганяти" на "залізному коні", чи "повідриватись" під всесвітньо відомі композиції. Ти просто повинен мати бажання, а все вищезгадане прийде до тебе.

У цьому році було багато різноманітних груп з різних міст України. Вже четвертий рік до Гребінки приїздить талановита вокалістка Сюзанна Елпі, яка цього року виступала у складі гуртів "Леді Блюз" та "Саббат Стоунз".
 

Справжнім подарунком шанувальникам став виступ старих друзів із Котовська, Одеси, Коростишіва і Гребінки, котрі зіграли кілька пісень із репертуару групи "Акваріум". Відкриттям фестивалю стала молода черкаська група "Таймлайн".

Молоді музиканти виступали не гірше ніж професіонали, незважаючи на те, що це був їхній дебютний виступ. Цьогоріч найбільш очікуваним був колектив "Цензор" з міста Києва. Всі охочі мали змогу побачити безліч мото-любителів, які "ганяли" вулицями міста.
 
Під кінець запального концерту, коли парк поринув у сутінках, можна було спостерігати неперевершене фаєр-шоу.
 
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1362
Категорія: Новини Гребінки
Теги: мото-рок-фестиваль, Небеса, Гребынка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...
ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО) ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО)

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ