Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

07.12.2016

В Гребінці відзначили День Збройних сил України


Протягом останніх років, у час неоголошеної війни, гребінківці довели, що готові віддати своє життя за Україну


В Гребінці відзначили День Збройних сил України6 грудня весь український народ щорічно відзначає день народження своїх збройних сил. День Збройних Сил України відзначається щороку 6 грудня, починаючи із 1993 року, коли Верховна Рада ухвалила відповідну постанову.

Тому 5 грудня в районному Будинку культури відбулися урочистості з нагоди свята. У святковій залі зібралось багато гостей: керівництво міста, райради та райдержадміністрації, ветерани Другової світової війни, афганці, воїни АТО, волонтери та мешканці міста.

З вітальним словом перед присутніми виступили голова райдержадміністрації Віталій Роспопов, голова районної ради Валерій Зінченко, міський голова Віталій Колісніченко, військовий комісар Гребінківського військового комісаріату Михайло Холодов, голова громадської організації Роман Тютюнник.  

Щирими словами привітань, грамотами  були в цей день відзначені військовослужбовці, волонтери,  учасники АТО.

Всі присутні переглянули ролик, який змонтований з особистих відеозаписів учасників АТО та волонтерів.  Хвилиною мовчання вшанували пам’ять про воїнів, побратимів, близьких та товаришів, які віддали своє життя за суверенність та цілісність нашої держави.

Бажаєш жити в мирі - готуйся до війни, говорить мудре народне прислів’я. Армія — це один з основних елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави.
 



Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов'язком справжніх чоловіків. На наших військових покладена священна місія - боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Історія Української держави, і її Збройних Сил свідчить про те, що вони з честю виконують її. А народ відповідає на це любов’ю та пошаною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці близько 90% вуличних світильників не відповідають вимогам сучасних нормативів

Сьогодні українська армія проходить складний етап становлення. За плечами військових Збройних Сил України славні традиції предків, великі звитяги козацтва та наших батьків і дідів, які здобували перемогу над нацизмом.

Протягом  останніх років, у час неоголошеної війни, гребінківці довели, що готові віддати своє життя за Україну.

Загинули за територіальну цілісність нашої держави Євген Лукаш та В’ячеслав Лисенко. Цим самим вони продемонстрували те, що наша нація стоятиме до останнього подиху на шляху до своєї перемоги.
На урочистому зібранні прозвучали найщиріші побажання мирного неба над українською землею, міцного здоров’я, добра та достатку в оселях.

Після привітань відбувся святковий концерт за участю гостей з міста Пирятин, колективів музичної школи та районного Будинку культури.
 
Гребінківська міська рада


Схожі матеріали:
👁 1373
Категорія: Новини Гребінки
Теги: новини Гребінки, війна, афганці, холодов, гребінківці, АТО, Grebenka.com, волонтери




Всього коментарів: 1

0
1 Тютя   (07.12.2016)
Рома, вигнав заврайоно з роботи - довольний типер? А против директора гімназії сала ни хватило, щоби вигнати? Ти, чоловіче, неправильно понімаєш роль батька: не кинути к чорту дитину, одну, другу умісті з жінками, а задля піара побігти сиграть турботливого папу, як проблемка нарисувалась по школі.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ