Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

16.04.2014

"Веселка робітничих професій" у Гребінці


Вибір професії - це справа неодногодня, вона вимагає оцінки кожного кроку, зваженості та розсудливості


"Веселка робітничих професій" у Гребінці

10 квітня 2014 року Гребінківським районним центром зайнятості спільно з відділом освіти, молоді та спорту Гребінківської райдержадміністрації з метою підвищення ефективності надання соціальних послуг випускникам шкіл, згідно Закону України "Про зайнятість населення" та Програми професійної орієнтації учнівської молоді на здобуття актуальних на ринку праці професій та спеціальностей у 2012-2014 роках було організовано та проведено профінформаційний масовий захід "Веселка робітничих професій".

Захід було проведено у приміщенні районного Будинку культури для учнів 9-11-их класів шкіл міста та району.

Для участі у ярмарку професій були запрошені представники Полтавської державної аграрної академії, Миргородського художньо-промислового коледжу ім. М. Гоголя, Лубенського професійного ліцею та професійно-технічного училища №46 с. Лазірки.

Всі навчальні заклади отримали можливість представити свої експозиції, поспілкуватися зі школярами та їх батьками, розповісти про свій навчальний заклад не тільки зі сцени, але й окремо в індивідуальних співбесідах.

"Вибір професії - це справа неодногодня, вона вимагає оцінки кожного кроку, зваженості та розсудливості" - сказала директор Гребінківського районного центру зайнятості, розпочинаючи ярмарку професій,та побажала всім обрати професію до душі і стати справжніми професіоналами своєї справи.
Начальник відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА побажала цікавої подорожі у світ професій сьогодні та вдалого вибору професії в майбутньому.

А далі студенти розпочали презентацію своїх навчальних закладів. Кожен навчальний заклад показав відеопрезентацію, де було надано випускникам максимальну інформацію про діяльність навчальних закладів, про професії, які можна здобути, про дозвілля та інші умови , які створені на базі навчального закладу для успішного навчання студентів.

Дуже цікавою була презентація Миргородського художньо-промислового коледжу про вибір майбутньої професії, яку присутні зустріли оплесками та веселим сміхом. Крім презентацій навчальні заклади продемонстрували також і номери художньої самодіяльності на різну тематику, як зарубіжних виконавців, так і представників нашої естради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині створюється підрозділ міліції з охорони громадського порядку "Каскад"

Тут з найкращої сторони себе представив народний ансамбль сучасної пісні "Мал-а-хіт" Полтавської державної аграрної академії, учасники якого радували вдалими номерами присутніх. їх глядачі зустрічали та проводжалигучними оплесками.

Свято професій в Гребінці пройшло вдало. Сподіваємось, що випускники отримали необхідну інформацію для себе, адже вибір професії - відповідальний крок у житті людини. Тому професію слід обирати свідомо, з урахуванням нахилів та здібностей, особистих і громадських інтересів.

Гребінчин край



Схожі матеріали:
👁 1224
Категорія: Новини Гребінки
Теги: студенти, навчальні заклади, професія, Веселка робітничих професій, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ