Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

29.03.2012

Весна 2012: теплі тони і яскраві фарби



Весна 2012: теплі тони і яскраві фарби

Прихід весни завжди супроводжується появою чого-небудь новенького з одягу.

Жінки чекають настання сонячних, теплих днів, щоб порадувати себе і оточення модним одягом, яскравих забарвлень і витонченими аксесуарами.

Щорічно оновлюються стилі, настає урочистість унікальних по своєму дизайну речей. Весна 2012 року обіцяє повну спадкоємність традиціям і, звичайно, поява модниць в абсолютно оновлених пальтах, куртках, сукнях і туфлях. Модельєри підготували багато колекцій, які напевно припадуть до смаку усім жінкам.

Тренч знову стає хітом

Справжніми хітами сезону на світових тижнях мод названі: тренч до рівня колін, шкіряний плащ і коротка шкіряна куртка на гудзиках. Найбільш стильними кольорами вважається чорний і синій.

Також актуальні плащі і куртки з легких водонепроникних матеріалів, принципово різних фасонів і кроїв, а також забарвлень. Намітилися тенденції до зменшення довжини, а для класичних моделей - дотриманню пастельних тонів.

Трендом сезону є хутро, яке може використовуватися як комір, елемент капюшона або вставка. Не менш актуальні картаті пальта з хутряними частинами. Знову затребувані стилі восьмидесятих. Капюшони, палантини і всілякі накидки різної довжини, а також пончо стають популярними.


         


З чим носити верхній одяг?

Тенденція накладення втілена в одязі, що складається з довгої кофти, сорочки, короткої куртки і брюк, причому нижня частина кофти " виглядає" з-під куртки. Такий варіант можна назвати трендом сезону, якщо говорити про стиль комбінування.

Пряма протилежність - це коротка шкіряна куртка, шортики-трусики, гетри, ботильоны і кепка. Дуже сміливий, трохи незрозумілий, але оригінальний наряд, що підтверджує думку про те, що різноманітність поєднань різного одягу обмежена тільки трендами в забарвленнях і фасонах окремих елементів.

Плащі і куртки можна носити з міні спідницями, сукні - з брюками.


         


Взуття буде високим

Асортимент взуття не менш різноманітний. Це, передусім, ботильони на плоскій, високій платформі, в різних інтерпретаціях з брюками, спідницями і куртками. Стало очевидно, що таке взуття універсальне в плані погоди і варіантів одягу.

Туфлі і ботильони на високому каблуці, пропонують декорувати матерією сукні або спідниці, під які вони одягаються, виглядають дуже привабливо. Справжньою знахідкою дизайнерів стали великі хвости від вузлів, які надають взуттю навіть на низькому каблуці дуже своєрідний вид. Також в моді залишаються різні кеды і тапочки на шнурках.


         


Джинсові вставки

Цікаві моделі сорочок з комбінованої тканини, на основі джинсової і шовкової матерії, причому вироби відрізняються їх пропорційним співвідношенням. Стильними вважаються джинсові основи з невеликими вставками з шовку або навпаки.

Сорочки цікаві, в основному, з довгими рукавами, які недбало підвертають. Спідниці і сукні вважаються найбільш модними за наявності асиметричної нижньої кромки. Трикотажні і вовняні кардігани і светри продовжують залишатися стильним одягом.

Схожі матеріали:
👁 1242
Категорія: Культура
Теги: весна 2012, плащы, сезон, мода, спыдниця, куртка. брюки, Куртки, сукня




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ