Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

28.12.2017

Відкриття новорічної ялинки у Гребінці


У рамках святкової програми для дітей та гостей свята проведено розважально-ігрову програму


Відкриття новорічної ялинки у ГребінціНоворічна красуня засяяла у вівторок, 19 грудня. Традиційне відкриття святкового дерева провели у день Святого Миколая. У багатьох європейських країнах День Святого Миколая – одне з найрадісніших і найулюбленіших свят для дітей.

Тож дуже символічно, що саме 19 грудня в Гребінківській  об’єднаній територіальній громаді відбулося урочисте відкриття новорічної ялинки.

На площі біля  Будинку культури розмістили ялинку, о 17:30 зібрались дорослі і малі  жителі громади. Відкриттю передувала вистава, в якій відомих персонажів грали працівники культури. Яскраві костюми, діалоги головних героїв, інтрига щодо появи Святого Миколая змусили присутню малечу забути про все буденне.

Відкривали ялинку міський голова разом зі Святим Миколаєм. Міський голова Віталій Колісніченко привітав усіх присутніх з  днем Святого Миколая Чудотворця, з початком новорічних свят, побажав всім миру, добра, щоб діти завжди посміхалися, святкового настрою, здійснення мрій  і бажань і звісно ж новорічних чудес.

Гребінківська малеча з радістю та веселим настроєм  сприймала всі   святкові дійства, що відбувалися  з цієї нагоди. Дитячі забави, хоровод довкола ялинки наповнили місто позитивною, дійсно новорічною атмосферою.


Відкриття новорічної ялинки у Гребінці
 

Звичайно, що цього дня дітки чекали на солодощі. Святий Миколай та міський голова Колісніченко В.І. вручили солодкі подарунки дітям. Напередодні свята новорічні подарунки також отримали дітлахи дошкільних навчальних закладів Гребінківської об’єднаної територіальної громади та діти, батьки яких проходили та проходять службу в зоні АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вихованці Будинку школяра привітали Гребінківських поліцейських з наступаючими святами (ФОТО)

У рамках святкової програми для дітей та гостей свята проведено розважально-ігрову програму.  Із святковими концертними номерами та конкурсами на відкритті ялинки виступали учасники художньої самодіяльності районного будинку культури, будинку дитячої та юнацької творчості, колективи музичної школи.

На площі розмістився новорічний ярмарок, де можна було поласувати оригінальними новорічними смаколиками, гарячими напоями та придбати новорічні прикраси та іграшки.

 
Відкриття новорічної ялинки у Гребінці
 

Яскраві вогні на головній зимовій красуні запалив господар новорічних свят – Святий Миколай та міський голова Віталій Колісніченко і місто наповнилось чарівною атмосферою Нового року і Різдва.

Тож нехай гребінківська красуня-ялиночка своїми чарівними, яскравими вогниками, зігріває та дарує новорічний настрій кожному жителю громади.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 
Відкриття новорічної ялинки у Гребінці


Відкриття новорічної ялинки у Гребінці
Гребінківська міська рада


Схожі матеріали:
👁 1397
Категорія: Новини Гребінки
Теги: відкриття, Ялинка, програма, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині водій мотоцикла здійснив наїзд на 74-річну ... На Полтавщині водій мотоцикла здійснив наїзд на 74-річну ...
На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі... На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі...
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...
У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з... У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з...
На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра... На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра...
На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр... На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ