Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

06.09.2014

Волонтери Гребінківщини тримають особистий зв’язок із Нацгвардією та активно допомагають військовим амуніцією


З Гребінки передають гуманітарну допомогу ешелонами


Волонтери Гребінківщини тримають особистий зв’язок із Нацгвардією та активно допомагають військовим амуніцією

З Гребінки передають гуманітарну допомогу ешелонами. Аптеки зносять ліки, а місцеві жителі закуповують амуніцію та діляться з солдатами харчами.

Від початку Революції Гідності та з часу проведення АТО українці довели, що нація – це не просто етнічна спільнота громадян, це єдиний організм.

Простий народ: жителі великих міст, селищ і зовсім маленьких сіл об’єдналися в одну велику родину. Поняття «моя хата скраю» – це тепер не про нас. Українці змінилися, переродилися. Нас об’єднала спільна мрія, тепер об’єднує біда. У боротьбі з якою кожен з нас відіграє головну роль.

Керівник громадської приймальні народного депутата Тараса Кутового Сергій Запорожець розповів, що за два місяці, відколи в приймальні збирають гуманітарну допомогу для солдатів, люди знесли більше 20 тон продуктів та перерахували понад 80 тисяч гривень для закупки необхідного для бійців: спальних мішків, взуття, пального, речей першої необхідності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці правоохоронці затримали військовослужбовця зі зброєю

Останнім часом, каже Сергій Вікторович, громада активно закуповує військову амуніцію: ліхтарики, бронежилети, військові плащі тощо. Аптеки приносять цілі пакунки з препаратами. Починаючи з липня громадська приймальня Тараса Кутового у Гребінці вісім разів відправляла військовим гуманітарний вантаж.

– Тримаємо з військовими зв’язок, закуповуємо те, що просять. Кілька разів пересилали зібране «Новою поштою», куди можна було таким чином переправити. Тричі до нас особисто приїжджали військові Національної гвардії, самі забирали продукти й посилки для солдат.

 

 

Перевозили своїм транспортом теж. Ось нещодавно, 2 вересня, зі мною зв’язався помічних машиніста й повідомив, що через Гребінку йтимуть військові ешелони і тут буде зупинка на дві години. Ми привезли на станцію все зібране. Поспілкувалися з солдатами. Якби ви знали, як вони вдячні за цю допомогу людям, – каже Сергій Запорожець.

 

 

 Серед найактивніших гребінчан, котрі допомагають у цій справі Сергій Вікторович відзначив волонтерів та активістів Надію Бутенко, Алісу Силку, Олександра Хвостика, Миколу Самойленка, Григорія Шевченка та Людмилу Смірнову. Як і всюди, каже керівник приймальні, усіх згадати неможливо, своєю підтримкою громада доводить, що є сенс боротися, а значить перемога неодмінно буде за нами.

Волонтерська робота, збір гуманітарної допомоги в Гребінці не припиняється.

Події та коментарі

Усіх небайдужих та охочих допомогти Збройним силам України просять звертатися за адресою:
м. Гребінка вул. Жовтнева, 13
Приймальня народного депутата Тараса Кутового
До керівника Сергія Віталійовича Запорожця (його контактний телефон – 0669165304), або до Надії Бутенко за тел.: 0507181394.



Схожі матеріали:
👁 725
Категорія: Новини Гребінки
Теги: АТО, Тарас Кутовий, Нацгвардія, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ