Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

26.11.2014

Волонтерська група “Допоможу фронту”: хто на Гребінківщині допомагає військовим


За весь час роботи волонтерської групи солдатам відправлено “Новою поштою” 26 посилок загальною вагою 540 кг.


Допоможи фронту: Мешканці Гребінківщини збирають допомогу для військових АТО

Бажання допомогти захисникам нашої країни перемогти в священній боротьбі за волю, незалежність і єдність країни, спонукало гребінківців об’єднатись у групу, яка могла б на більш високому організаційному рівні надавати таку допомогу.

За п’ять місяців, що працює група “Допоможу фронту”, мешканцями м. Гребінка та Гребінківського району зібрано і направлено бійцям Збройних Сил та Національної Гвардії України понад 30 тонн гуманітарного вантажу. Надійшло 16,5 тис. грн. Завдяки Народному депутату України Тарасу Кутовому наші захисники одержали термобілизну і бушлати.

Вся допомога направлена в різні військові частини, де проходять військову службу гребінківські солдати.

30 липня з Гребінки, завдяки зусиллям громади с. Овсюки та м. Гребінка, в район Маріуполя виїхала вантажівка Національної Гвардії України з продуктами і товарами першої необхідності.

8 серпня мешканці сіл Кулажинціта Короваї відправили понад 5 тонн гуманітарного вантажу також на потреби Національної Гвардії.

17 серпня 6 тонн продуктів одержала 80-а окрема аеромобільна бригада Збройних Сил України від громад сіл Тарасівка, Ульяновка, Олександрівка та м. Гребінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині середня зарплата становить 3 тис.118 грн

24 серпня волонтерами м. Гребінка доставлено понад 3 тонни гуманітарного вантажу до 93-ї окремої механізованої бригади. Цей вантаж надали мешканці сіл Рудка, Стукалівка, Слободо-Петрівка.

Наприкінці серпня майже 2 тонни продуктів та особисті посилки одержали бійці 27 Сумського реактивно-артилерійського полку, в якому служать хлопці з Гребінківського району.

 

 

2 вересня понад 1 тонну продуктів від Тарасівської, Григорівської громад та гребінківців одержали бійці 128 гірсько-піхотного полку.

У вересні жителі села Сербинівка надіслали допомогу Краматорському дитячому будинку “Антошка".

Наші земляки-солдати, які служать на придністровському кордоні, теж одержали посилки з Гребінківщини і 3,5 тонн продуктів для свого полку. В їх забезпеченні брали участь громади сіл Березівка, Корніївка, Тополеве, м. Гребінка.

6 листопада майже 2 тонни продуктів, теплих речей та ін. волонтери доставили на місце базування 93-ї окремої механізованої бригади. Там служать наші хлопці. Забезпечили їх необхідним жителі сіл Мар’янівка, Тарасівка, Тополеве, м. Г ребінка.

За весь час роботи волонтерської групи солдатам відправлено “Новою поштою” 26 посилок загальною вагою 540 кг. Крім того багато речей і продуктів хлопці одержали в пункті групи “Допоможу фронту” особисто.

 

 

Із загальної суми коштів, що надійшли, а це 16,5 тис. грн., витрачено 11,5 тис. грн. На потреби воїнів, призваних з Гребінківського району, придбано палатки, спальні мішки, біноклі, взуття, карімати, плащі захисні та багато інших речей, так необхідних нашим захисникам.

Уклін вам, люди добрі, за щиру підтримку наших бійців, за єдність у тяжку годину.

Слава нашим воїнам, які стоять на захисті назалежності нашої багатостраждальної країни!

Слава Україні!

Надія Бутенко, волонтер, "Гребінчин край"



Схожі матеріали:
👁 1312
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Волонтерська група, Допоможу фронту, АТО, військовий, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ