Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

04.10.2019

Вшанування педагогів-ветеранів Гребінківщини


Гостей привітала Заслужена артистка України, наша землячка Олена Білоконь


Вшанування педагогів-ветеранів Гребінківщини2 жовтня 2019 року в рамках цільової соціально-педагогічної послуги «Університет третього віку» Гребінківського районного територіального центру соціального обслуговування спільно з міським будинком культури  у Гребінківському народному краєзнавчому музеї  відбулася зустріч вчителів-ветеранів з нагоди святкування Дня працівників освіти.  

Зустріч  проводила  волонтер - Безвиненко Людмила Андріївна. Було згадано  багато  вчителів- ветеранів, вчителів всіх шкіл Гребінки та Гребінківського району.

Гостей привітала Заслужена артистка України, наша землячка Олена Білоконь, яка подарувала присутнім свою пісню. З вітальним словом виступила завідувач методичним кабінетом відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради Наталія Олійник, депутат міської ради Катерина Сотніченко, завідувач відділення денного перебування Гребінківського терцентру Карабут Олена.  

Свої вірші, присвячені вчителям, читали слухачі « Університету Третього віку» : Ніна Третяк , Євдокія Бичова, Віктор Солодовнік , Валентина Рябокінь. У затишній залі гості заходу мали можливість поспілкуватись один з одним, згадати роки своєї педагогічної діяльності. Зустріч пройшла у теплій та затишній атмосфері.



Вшанування педагогів-ветеранів Гребінківщини
 

Для студентів «Університету третього віку» було проведено чаювання, за підтримки ПП Мокроусової  Н.І. , в родині якої мама Бойко Клавдія Миколаївна була вчителем хімії та біології в ЗОШ №4 і сама Ніна Іванівна пішла по стежині вчителювання, вела уроки фізики в цій же школі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Лубнах встановлені нові тарифи на послуги лікарів

Сердечно вітаємо всіх освітян та ветеранів освіти з професійним святом! Висловлюю Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і вірність відповідальній і почесній справі.

Вшанування педагогів-ветеранів Гребінківщини
 

Слухачі Університету хочуть висловити слова вдячності за цікаву зустріч Безвиненко Л.А-  ветерана педагогічної праці. Хочемо, щоб вашу роботу і Вас завжди цінували . Ваша робота є  вкрай необхідною й корисною. Хочеться подякувати вам за ініціативу, відданість своїй справі! Успіхів  вам у вашій благородній справі!

 
Вшанування педагогів-ветеранів Гребінківщини

 
Вшанування педагогів-ветеранів Гребінківщини

 
Вшанування педагогів-ветеранів Гребінківщини

Завідувач відділення
денного перебування терцентру  Карабут О.В.


Схожі матеріали:
👁 985
Категорія: Суспільство
Теги: Гребінка, Безвиненко Людмила, волонтер, день працівників освіти




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ