Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

28.09.2012

З 1 жовтня буде зменшена вартість проїзду залізничним транспортом



З 1 жовтня буде зменшена вартість проїзду залізничним транспортом

З 1 жовтня вступить у дію понижуючий календарний коефіцієнт індексації вартості проїзду у пасажирських поїздах – 0,93. Таким чином буде зменшена вартість проїзду у пасажирських поїздах (у вересні  діяв коефіцієнт 1,02).

Під зазначену індексацію підпадають квитки на усі категорії вагонів (СВ, купейні, плацкартні, загальні, у перший, другий і третій клас швидкісних поїздів), крім приміських поїздів.

Наприклад, на період до 24 грудня (при дії календарного коефіцієнту 0,93 та коефіцієнту по дням тижня – 1,0) базова вартість проїзду (у понеділок, вівторок і середу) поїздом №91 Київ – Львів складатиме: купе – 162,33 грн, плацкарт – 78,68 грн. Наразі вартість проїзду в поїзді №91 Київ – Львів складає: купе – 171,54 грн, плацкарт – 82,73 грн.

Також зменшиться вартість проїзду у міжрегіональних швидкісних електропоїздах Інтерсіті+.

Так в понеділок, вівторок і середу вартість проїзду у 2-му класі «Українського експреса» складатиме: за напрямком Київ – Харків – 214.79 (до 1-го жовтня – 234,42 грн), Київ – Львів –239,24 (до 1-го жовтня – 261,23 грн), Київ – Донецьк –285,63 (до 1-го жовтня – 312,10 грн).

У 1-му класі вартість проїзду складатиме відповідно у напрямку Київ – Харків316,06 (до 1-го жовтня – 334,53 грн), Київ – Львів –354.96 (до 1-го жовтня – 375,76 грн), Київ – Донецьк – 421,79 (до 1-го жовтня – 446,62 грн).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Укрзалізниця працює над залученням довгострокових кредитних ресурсів

Крім того, величина вартості квитка і плацкарти коригується на коефіцієнти по календарних періодах і днях тижня. Так, на четвер і суботу встановлено зниження вартості проїзду на 10% від базової вартості, а на п'ятницю і неділю –  підвищення на 10%.

При оформленні квитка на електропоїзди Інтерсіті+ у напрямку "туди і зворотно" застосовується знижка в розмірі 10% від вартості проїзду.

Також на ціну квитка буде впливати і день тижня, у який пасажир розпочинає подорож. Ці коефіцієнти так само стосуються всіх категорій вагонів, крім приміських поїздів.

Магістраль


Схожі матеріали:
👁 1284
Категорія: Суспільство
Теги: плацкарт, СВ, Київ, вагон, харків, вартість, квиток, залізничний транспорт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ