Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

01.08.2013

З початку 2013 року за безкоштовними електронним ключами звернулося понад 300 осіб платників податків Гребінківщини


Електронний ключ для цифрового підпису є своєрідним захистом звітності, що надсилається “електронкою”


Безкоштовні електронні ключі

За І півріччя 2013 року за безкоштовними електронним ключами до пункту реєстрації акредитованого Центру сертифікації ключів, що діє при Лубенській ОДПІ, звернулося понад 300 осіб платників податків Гребінківського району.

Серед них найбільший відсоток займають фізичні особи – підприємці. Юридичні особи – господарники, з минулого року, практично всі мають електронні ключі і звітуються засобами телекомунікаційного зв’язку.

Гірший стан справ з громадськими організаціями, профспілками, бюджетними та іншими неприбутковими установами та організаціями, які також повинні будуть звітуватись до податкової служби за допомогою електронних ключів та відповідної програми.

Гребінківське відділення Лубенської ОДПІ звертається до всіх платників податків скористатись можливістю безкоштовного отримання електронних ключів для подачі звітності в електронному вигляді та зберегти свій час та кошти.

Для отримання безкоштовного ключа потрібно надати до ЦОПП Гребінківського відділення: копії паспорта та податкового номера, реєстраційну картку, магнітний носій (диск, або флешка), юридичним особам – завірені виписки з наказів про призначення на посади керівника та головного бухгалтера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківщина отримала шкільний автобус

Документи приймаються в залі № 3 центру обслуговування платників податків Гребінківського відділення Лубенської ОДПІ, тел. для довідок 9-14-36.

Електронний ключ для цифрового підпису є своєрідним захистом звітності, що надсилається "електронкою”. Однак сфера застосування підпису не обмежується лише звітуванням. Платники податків також можуть укладати з іншими суб’єктами господарювання договори в електронній формі.

Нагадаємо, що ключі електронного цифрового підпису дають змогу звітувати в режимі он-лайн не лише до органів Міністерства доходів і зборів України, а й до органів державної статистики України та Пенсійного фонду України.

Сергій Бузало – головний державний інспектор



Схожі матеріали:
👁 767
Категорія: Суспільство
Теги: електронний ключ, цифровий підпис, кошти, Лубенське ОДПІ, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ