Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

06.10.2019

За минулу добу на дорогах Полтавщини сталося 5 дорожньо-транспортних пригод


За фактами відомості внесені до Єдиного реєстру досудового розслідування


За минулу добу на дорогах Полтавщини сталося 5 дорожньо-транспортних пригодУ Кременчуці, 5 жовтня близько 19 години, по вулиці Лесі Українки 22-річний водій автомобіля «Ауді 80» здійснив наїзд на чоловіка 1963 року народження, після чого автомобіль «Чері Амулет»  під керуванням водія 1985 року народження повторно здійснив наїзд на потерпілого.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 56-річний чоловік від отриманих травм помер в реанімаційному відділенні міської лікарні.

Інша подібна подія трапилася у Миргороді 5 жовтня близько 19:30. Попередньо відомо, що 30-річний водій автомобіля "ВАЗ" рухаючись по вулиці Сорочинській (в напрямку центру міста) здійснив наїзд на жінку-пішохода, після чого водій автомобіля "Daewoo Lanos", який рухався у зустрічному напрямку, повторно здійснив наїзд на тіло потерпілої від ДТП. Від отриманих травм 52-річна жінка-пішохід загинула.

За двома фактами відомості внесені до Єдиного реєстру досудового розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Також, У Полтаві, 5 жовтня близько 6-ї ранку, по вулиці Маршала Бірюзова 45-річний водій автомобіля «ВАЗ 2110» здійснив наїзд на пішохода 1946 року народження. Унаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до міської лікарні.

ДТП на Полтавщині
 

У смт Градизьк Глобинського району, 5 жовтня близько 6-ї години ранку, по вулиці Київській зіткнулися автомобіль «Део-ланос»  під керуванням 53-річний водія та  автомобіля  «Рено-трафік» під керуванням водія 1947 року народження. Унаслідок ДТП водій «Рено-трафік» отримав тілесні ушкодження та був доставлений до районної лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Пирятині згорів житловий будинок, а його господар загинув

У Новосанжарському районі, 5 жовтня близько 20 години, на трасі М-22 "Полтава–Нові Санжари-Олександрія" в селі Бондури зіткнулися автомобіль "Skoda Оctavia" під керуванням 26-річного водія та автомобіль "ИЖ - 27175" під керуванням водія 1980 року народження. Унаслідок ДТП водій, 43-річна пасажирка та 7-річний пасажир  "ИЖ - 27175" отримали тілесні ушкодження та були доставлені до районної лікарні.


ДТП на Полтавщині
 

За трьома фактами поліція встановлює причини та обставини дорожньо-транспортних пригод. Тривають слідчі дії.
 
 
ДТП на Полтавщині

 
$IMAGE5$
Відділ комунікації поліції Полтавщини


Схожі матеріали:
👁 1038
Категорія: Полтавщина
Теги: новини, дтп, поліція




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...
ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО) ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО)
На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ