Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

18.02.2015

Жителі Гребінківщини, будьте пильними та обережними!


Гребінківського райвідділ просить громадян звертати увагу на підозрілих людей, безхазяйні предмети та автомобілі, залишені без нагляду


Жителі Гребінківщини, будьте пильними та обережними!Начальник Гребінківського райвідділу міліції звертається до громадян посилити пильність та повідомляти за телефоном довіри про всі підозри щодо наявності небезпек і загроз.

Упродовж усього періоду нестабільності та вкрай напруженої ситуації в державі працівники Гребінківського РВ працюють в посиленому варіанті несення служби, аби забезпечити належний правопорядок та безпеку жителів Гребінківщини.

У районі постійно тривають спеціальні заходи з протидії озброєній злочинності та недопущення проявів сепаратизму, терористичним загрозам. Але спокій і мир у нашому домі залежить від кожного з нас. Значно посилено заходи з виявлення та вилучення з обігу незаконної зброї, боєприпасів та вибухівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Керівництво райвідділу завертається до мешканців Гребінківщии бути обачними

Однак ситуація в державі загострюється і потребує адекватного реагування. Зростаючі загрози суспільній безпеці сьогодні, як ніколи, вимагають від нас єднання, згуртованості, глибокого розуміння й усвідомленості істинності поточних процесів.

Шановні жителі Гребінківщини!

Нинішня непроста соціально - політична ситуація викликає стурбованість всього суспільства. І ми, як працівники міліції, несемо подвійну відповідальність за правопорядок, спокій та безпеку. Запевняємо, що залежить від міліції, ми робимо і будемо робити у межах чинного законодавства.

Водночас ми звертаємось до кожного з вас із проханням проявити максимум пильності, уважності та обережності у цей період і повідомляти до міліції про всі відомі чи виявлені вами факти появи підозрілих осіб, віднедавна тимчасово проживаючих на вашій вулиці чи в будинку. Звертайте увагу на залишені без нагляду тривалий час транспортні засоби, нічийні валізи, пакунки тощо.

У разі появи у вас обґрунтованих підозр щодо небезпечності ситуації відразу телефонуйте за номером" 102", або на телефон довіри райвідділу 9-20-57.

Приводом для тривоги можуть стати чоловіки активного віку, які нещодавно винайняли або намагаються орендувати житло. Перш за все такі, що збираються мешкати без сім’ї.

Не треба залишати поза увагою безхазяйні предмети (пакунки, коробки, валізи, сумки тощо).

Ці знахідки мають обов’язково викликати підозру, і про них слід одразу повідомляти працівників правоохоронних органів.

Ні в якому разі не потрібно чіпати такі предмети, не намагатися їх відкрити або оглянути. Це мають робити тільки професіонали з вибухотехнічної служби.

Також повинні викликати підозру автомобілі, залишені без нагляду на тривалий час поблизу місць значного скупчення людей: вокзалів, автостанцій та зупинок громадського транспорту, ринків, торговельних центрів, популярних розважальних закладів.

Особливо актуально, якщо транспортні засоби залишені поза межами визначених стоянок транспорту.

Задля власної безпеки ніколи не потрібно приймати від незнайомців пакети, сумки, не залишати свій багаж без нагляду.

В разі виявлення підозрілих предметів в салоні громадського транспорту треба опитати всіх пасажирів для виявлення їх власника. Якщо власник не знайдеться, терміново повідомити про знахідку водія.

При знаходженні невідомого предмету в під’їзді свого будинку, необхідно опитати сусідів, можливо він належить їм. Якщо ні, негайно телефонувати до міліції за номером 102 та обов’язково дочекатися прибуття слідчо-оперативної групи.

До приїзду правоохоронців треба зробити усе можливе, щоб ніхто не наближався до підозрілого предмету, особливо в місцях значного скупчення людей.

Потрібно пам’ятати найголовніше, що пильні та грамотні дії кожного здатні врятувати своє життя і здоров’я та іншим громадянам.
Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 1421
Категорія: Суспільство
Теги: підозрілі, Жителі, міліція, Гребінківщина, телефон довіри




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ