Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

05.07.2017

«Житло для медиків може вирішити нестачу кваліфікованих кадрів», - голова Полтавської обласної ради


На сьогодні тут встановили 67 металопластикових вікон та майже завершили будівництво індивідуальної котельні


«Житло для медиків може вирішити нестачу кваліфікованих кадрів», - голова Полтавської обласної радиЖитло для медиків може вирішити проблему нестачі цих спеціалістів у районах. Про це сказав голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький під час відвідання Гребінківського центру первинної медико-санітарної допомоги в рамках робочої поїздки районом.

«З приводу лікарні, у Гребінці, ПМСД, там дуже великі гуляють вільні площі, і я би порадив керівникам району, керівнику міста звернути увагу і профінансувати одну з програм - це надання житла медичним працівникам, - зауважив Олександр Біленький.

- Певні такі проекти є по Полтавській області, вони вже впроваджуються по іншим районам. Це б могло вирішити проблему з кваліфікованими кадрами, які хочуть приїхати працювати, але не мають житла і для них це - глухий кут».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківський Центр первинної медико-санітарної допомоги готується відзначити професійне свято

Нагадаємо, проект Гребінківської райради «Впровадження енергозберігаючих технологій по збереженню тепла в Гребінківському центрі первинної медико-санітарної допомоги Гребінківської районної ради Полтавської області» став одним з переможців обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад.

На сьогодні тут встановили 67 металопластикових вікон  та майже завершили будівництво індивідуальної котельні.  Загальний бюджет проекту 1,4 млн грн, у тому числі 500 тис. грн залучено з обласного бюджету.

 


Схожі матеріали:
👁 1307
Категорія: Здоров'я
Теги: медики, Гребінка, житло




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...
ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО) ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО)
На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ